De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

John, Tara, Fanisca, Johan.. Inhoud van de Pitch.. 1.Voorstelronde 2.Opdracht- formulering 3.Wie zijn wij, als bedrijf… 4.Doel 5.Productinformatie 6.Einddoel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "John, Tara, Fanisca, Johan.. Inhoud van de Pitch.. 1.Voorstelronde 2.Opdracht- formulering 3.Wie zijn wij, als bedrijf… 4.Doel 5.Productinformatie 6.Einddoel."— Transcript van de presentatie:

1 John, Tara, Fanisca, Johan.

2 Inhoud van de Pitch.. 1.Voorstelronde 2.Opdracht- formulering 3.Wie zijn wij, als bedrijf… 4.Doel 5.Productinformatie 6.Einddoel 7.Vragen

3 Voorstellen Wij zijn John, Johan, Tara en Fanisca…

4 Opdrachtformulering Waarom? Voor het vak ISP zijn we bezig met het Project Ondernemerschap. Het geld die we ontvangen gaat naar een goede doel. De bedoeling is om u (Day for Change) te overtuigen voor een microkrediet.

5 Wie zijn wij, als bedrijf.. Wij zijn als bedrijf een snackbar genaamd French Frites. Wij verkopen als bedrijf snacks en friets. Wij proberen door lekker FRIET te maken, veel winst te realiseren.

6 Doel Doelgroepen te benaderen. Zorgen dat er veel klanten komen. Goede reclame maken. Veel winst maken.

7 Productinformatie Ons product is het verkopen van patat Het is niet zomaar patat, maar patat van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze producten snacks en dranken.

8 Einddoel ons eind doel is veel winst maken voor day voor change. We hopen door middel van deze powerpoint een micro crediet te krijgen van 5 euro van u.

9 Vragen ? Zijn er nog andere vragen eventueel ?


Download ppt "John, Tara, Fanisca, Johan.. Inhoud van de Pitch.. 1.Voorstelronde 2.Opdracht- formulering 3.Wie zijn wij, als bedrijf… 4.Doel 5.Productinformatie 6.Einddoel."

Verwante presentaties


Ads door Google