De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart 6.Waarom willen we met klm vliegen 7.Met welk vervoermiddel gaan we naar schiphol 8.nawoord

5 We hebben dit onderwerp gekozen omdat, we het leuk vonden om reizen te boeken. 0ok vonden we het leuk klinken. We hopen dat jullie onze presentatie leuk vinden.

6 We hadden vier verschillende opdrachten 1.Hier moesten we een naam voor ons bedrijf verzinnen en reizen boeken en hoeveel het koste dat zie je straks in de vliegtabel 2.Waarom we met de klm willen vliegen 3.Met welk vervoermiddel gaan we naar schiphol omdat, de auto bij de garage staat. 4.De powerpoint oftewel dit

7

8

9 Rekenland project schiphol Sebas en Geof We kunnen wel naar beide afspraken omdat, we heel vroeg gaan vertrekken naar New York. En in de middag aankomen en bij aankomst al weer weggaan. We komen als het goed is s’avonds aan in Londen, en als we aankomen gaan we terug naar Amsterdam. We willen met de KLM omdat dat vliegtuig veel ruimte heeft voor de bagage. 0ok willen we met kLM omdat, we weten dat het een veilig vliegtuig is. En niet snel neerstort. 0ok word je goed verzorgt en daarmee bedoelen het eten.Rekenland project schiphol Sebas en Geof We kunnen wel naar beide afspraken omdat, we heel vroeg gaan vertrekken naar New York. En in de middag aankomen en bij aankomst al weer weggaan. We komen als het goed is s’avonds aan in Londen, en als we aankomen gaan we terug naar Amsterdam. We willen met de KLM omdat dat vliegtuig veel ruimte heeft voor de bagage. 0ok willen we met kLM omdat, we weten dat het een veilig vliegtuig is. En niet snel neerstort. 0ok word je goed verzorgt en daarmee bedoelen het eten.

10 De auto staat bij de garage. Dus hebben we een TAXI gebeld. Aan de ene kant moeten we er wel veel voor betalen. Maar aan de andere kant staat de auto er niet de hele dag want, dat kost nog veel meer geld en je hebt kans dat er ingebroken wordt. 0ok hebben we er voor gekozen omdat het best snel gaat. Maar niet het goedkoopste.

11 Geoffrey : Ik vond het erg leuk om aan dit project te werken. Eerlijk gezegd vind ik dit het leukste project tot nu toe. Sebas : Ik vond het erg leuk om aan dit project te werken. En ik vond dit project leuker dan de vorige opdrachten.

12


Download ppt "1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart."

Verwante presentaties


Ads door Google