De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag."— Transcript van de presentatie:

1 Door Dennis

2 indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag terugweg  Bijzonderheden van de omgeving  Bijzonderheden van het huis  Bijzonderheden van het gezin

3 Schiphol en heenweg  Op Schiphol namen we afscheid van onze ouders. We gingen door de douane en gingen een plek zoeken om onze spullen neer te zetten. We moesten 2 uur wachten voor we in het vliegtuig konden.

4 Schiphol en heenweg  In het vliegtuig was het leuk. Voor mij was het de eerste keer vliegen. Het was anderhalf uur vliegen van Amsterdam naar Oslo. Toen gingen we twee uur in de trein naar Tonsberg. Daarna gingen we met de bus naar hun school en ontmoette we ons gastgezin.

5 De eerste schooldag en na school  We gingen met de schoolbus naar de school. De school was heel groot met veel computers. De jongen van ons gastgezin moest met school rennen. Noah en ik kwamen op een onbekende school. Op school gingen we en collage maken.

6 De eerste schooldag en na school  We aten op school en hadden hele lange pauzes. Na school gingen we pannenkoeken bakken met hagelslag, helemaal mislukt. Daarna gingen we naar zijn band. Daarna hadden ze daar een soort disco en nog veel meer.

7 De tweede schooldag en na school  Op de tweede dag gingen we varen en het was heel leuk Er was ook een optocht waar ik niet van weet waarom. Na school gingen we naar the end of the world, een oude vuurtoren. Daar ging ik in ijskoud water lopen. Noah duwde mij per ongeluk in een plas met water waar de mensen plassen

8 Zaterdag  We gingen naar Tonsberg naar een vikingschip die werd nagemaakt op de oude manier. Daarna gingen we naar een oud vikingfort, de muren waren helemaal kapot, We gingen daarna naar een winkel centrum. Zaterdag gingen we ook nog varen met hun boten

9 Zondag terugreis  Zondag gingen we terug. We namen afscheid van ons gastgezin en gingen vanaf de school terug naar Oslo. De reis verliep hetzelfde. Toen kwamen we weer in Amsterdam aan en er waren meer mensen dan dat ik had verwacht reis naar Noorwegen was nu voorbij.

10 Bijzonderheden van de omgeving  Er waren veel heuvels en de huizen waren van hout  Er was veel water en alles was heel groot

11 Bijzonderheden van het huis  Het huis was groot met een kelder zo groot als het huis en er waren twee badkamers en huiskamers. Er was een grote tuin om het hele huis.

12 Bijzonderheden gezin  Ze aten laat en ze aten ook wat we in Nederland eten, alleen veel uitgebreider en voor de rest weet ik niets meer wat bijzonder was.

13 Einde reis naar noorwegen  Ik bedank het gastgezin heel erg voor de vijf hele leuke dagen  Dit was de reis naar Noorwegen beleeft door Dennis Verhagen


Download ppt "Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag."

Verwante presentaties


Ads door Google