De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door Bhanu & Nitesh Inleiding Inleiding de Geschiedenis van vliegtuigende Geschiedenis van vliegtuigen ConcordeConcorde Passagiers vliegtuigenPassagiers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door Bhanu & Nitesh Inleiding Inleiding de Geschiedenis van vliegtuigende Geschiedenis van vliegtuigen ConcordeConcorde Passagiers vliegtuigenPassagiers."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gemaakt door Bhanu & Nitesh

3 Inleiding Inleiding de Geschiedenis van vliegtuigende Geschiedenis van vliegtuigen ConcordeConcorde Passagiers vliegtuigenPassagiers vliegtuigen Gevechts vliegtuigenGevechts vliegtuigen Opstijgende vliegtuigenOpstijgende vliegtuigen SchipholSchiphol

4 Wij willen hier over vertellen omdat Wij dit interessant vinden. En omdat het een moeilijk onderwerp is.

5 Orville & Wilbur Wright hebben het eerste vliegtuig gemaakt.Orville & Wilbur Wright hebben het eerste vliegtuig gemaakt.

6 De Concorde was een heel snelle passagiersvliegtuig. Er zijn maar 20 toestellen van gebouwd, waarvan 4 test vliegtuigen waren. Het vliegtuig vloog voor het eerst in 1969. Het maakte zijn laatste vlucht op 24 oktober 2003.De Concorde was een heel snelle passagiersvliegtuig. Er zijn maar 20 toestellen van gebouwd, waarvan 4 test vliegtuigen waren. Het vliegtuig vloog voor het eerst in 1969. Het maakte zijn laatste vlucht op 24 oktober 2003.

7 Een Concorde kon op 18 kilometer hoogte vliegen. Het vliegtuig bereikt een snelheid van meer dan 2000 kilometer per uur. Daardoor vloog het vliegtuig in minder dan drie uur van (Engeland) Londen naar (Amerika) New York.Een Concorde kon op 18 kilometer hoogte vliegen. Het vliegtuig bereikt een snelheid van meer dan 2000 kilometer per uur. Daardoor vloog het vliegtuig in minder dan drie uur van (Engeland) Londen naar (Amerika) New York.

8 Er zijn veel soorten Passagiers vliegtuigen. Zoals KLM, Surinam- Airways, Martinair, Transavia, Blue jet, Easy jet, Turkish airways.

9 Een gevechtsvliegtuig is een militair vliegtuig dat bewapend is met bommen, raketten en boordeschut. De vliegtuigen kunnen worden onderverdeeld in jachtvliegtuigen, bommenwerpers en gevechtshelikoptersEen gevechtsvliegtuig is een militair vliegtuig dat bewapend is met bommen, raketten en boordeschut. De vliegtuigen kunnen worden onderverdeeld in jachtvliegtuigen, bommenwerpers en gevechtshelikopters

10 Als het vliegtuig in Vaart komt, begint de Lucht over & onder de Vleugels door te gaan. Wanneer de lucht Over & onder de Vleugels door gaat Wordt het vliegtuig opgetild.

11 Schiphol of Luchthaven Schiphol (in het Engels Schiphol Airport, Amsterdam Airport of Amsterdam Airport Schiphol genoemd), is de grootste Nederlandse luchthaven, en een van de belangrijkste luchthavens van Europa.Schiphol of Luchthaven Schiphol (in het Engels Schiphol Airport, Amsterdam Airport of Amsterdam Airport Schiphol genoemd), is de grootste Nederlandse luchthaven, en een van de belangrijkste luchthavens van Europa.

12 Het is momenteel wat passagiersaantallen betreft de nummer dertien van de wereld. [1]Het is momenteel wat passagiersaantallen betreft de nummer dertien van de wereld. [1] Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Martinair, ArkeFly en Transavia.comSchiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Martinair, ArkeFly en Transavia.com

13 Nitesh : Leuk Makkelijk zenuwachtig Bhanu: Makkelijk Leuk zenuwachtig

14 Wie bouwden het eerste vliegtuig? Op welke hoogte vliegt een concorde? Hoeveel toestellen zijn er gebouwd van de concorde? Hoe heet schiphol in het engels? In welk jaar vloog de concorde voor het eerst?

15


Download ppt "Gemaakt door Bhanu & Nitesh Inleiding Inleiding de Geschiedenis van vliegtuigende Geschiedenis van vliegtuigen ConcordeConcorde Passagiers vliegtuigenPassagiers."

Verwante presentaties


Ads door Google