De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het Nieuwe Werken Jeoffrey van Zijp Jeoffrey van Zijp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het Nieuwe Werken Jeoffrey van Zijp Jeoffrey van Zijp."— Transcript van de presentatie:

1 Het Nieuwe Werken Jeoffrey van Zijp Jeoffrey van Zijp

2 Wat is Het Nieuwe Werken?
‘’HNW is een beweging om organisaties flexibeler en mensgerichter in te richten en op die manier de productiviteit van kenniswerkers te verhogen i.c.m. de laatste technologische ontwikkelingen’’.

3 De Medewerker > Vrijheid om werk zelf in te richten.
> Verantwoordelijkheid wanneer met wie en waar? > Mens centraal i.p.v. proces (net als bij HT) > Voordelen: Geen files, mentale model > Nadelen: mensen hebben grote behoefte aan structuur en zekerheid.

4 De fysieke omgeving > Thuis en kantoor > Werkplekken Besparing ruimte > Leefomgeving/ creatiever > Nadelen: Verantwoorlijkheden vergeten. > Dingen gebeuren niet, omdat het gezellig is. > Iemand werkt liever niet op die manier.

5 ICT en Web 2.0 > Skype/Google Hangouts > Vanuit de woonkamer/Geen jetlags > Innovaties! > Nadelen: veel mensen kunnen of willen niet omgaan met nieuwe technieken. > Complexe producten. Oudere generatie kan zich hier maar moeilijk aan aanpassen.

6 Voorbeeld Voorbeeld

7 Take-away-message Door de combinatie van de laatste technologie, medewerkers die zich goed hebben aangepast en de juiste werkomgeving kan het nieuwe werken voor grote positieve veranderingen zorgen in het bedrijfsleven. > Ben jij klaar voor het nieuwe werken? Einde


Download ppt "Het Nieuwe Werken Jeoffrey van Zijp Jeoffrey van Zijp."

Verwante presentaties


Ads door Google