De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De traktatie uit de bakkerij. o Afspraak maken met de docent o Traktatie bespreken met de docent wat hij/zij wil o Plan van aanpak maken met ten minste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De traktatie uit de bakkerij. o Afspraak maken met de docent o Traktatie bespreken met de docent wat hij/zij wil o Plan van aanpak maken met ten minste."— Transcript van de presentatie:

1 De traktatie uit de bakkerij

2 o Afspraak maken met de docent o Traktatie bespreken met de docent wat hij/zij wil o Plan van aanpak maken met ten minste de volgende onderdelen:  Recepten opzoeken en omrekenen  Kostprijs berekenen  Verjaardag flyer maken o Nieuwe afspraak maken met de docent om het plan van aanpak door te nemen. o Producten maken en leveren o Rekening maken o LOB vragen o STARR verslag o Beoordelingsgesprek met bakdocent Hoe gaan wij te werk?

3 Nieuwe afspraak maken met de docent o Definitieve afspraken maken o Wat gaan we maken o Wat kost het o Wanneer trakteren o Hoe laat en waar

4 Wat kan niet o Iets maken buiten het seizoen om o Boven de afgesproken prijs uitkomen o Het moet te maken zijn binnen een bepaalde tijd

5 Wat kan wel o Een koeksoort o Een gebakje o Een hartig broodje

6 Traktatie bespreken met de vakdocent


Download ppt "De traktatie uit de bakkerij. o Afspraak maken met de docent o Traktatie bespreken met de docent wat hij/zij wil o Plan van aanpak maken met ten minste."

Verwante presentaties


Ads door Google