De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Quo Vadis?. Wat is Quo Vadis? Quo vadis = Waar gaat gij heen? Buiten het curriculum meelopen met een arts. Verschillende afdeling. cardiologie(+interventie),

Verwante presentaties


Presentatie over: "Quo Vadis?. Wat is Quo Vadis? Quo vadis = Waar gaat gij heen? Buiten het curriculum meelopen met een arts. Verschillende afdeling. cardiologie(+interventie),"— Transcript van de presentatie:

1 Quo Vadis?

2 Wat is Quo Vadis? Quo vadis = Waar gaat gij heen? Buiten het curriculum meelopen met een arts. Verschillende afdeling. cardiologie(+interventie), chirurgie, radiologie, OLVG, reumatologie, longziekte Vrijwillig maar niet vrijblijvend.

3 Waarom Quo Vadis? Beter beeld van het werk als specialist. In aanraking komen met “onbekende” specialisme. Beroepsoriëntatie. (Extra) Enthousiasmeren. Kennismaken met een afdeling: onderzoek, bijbaan etc. Onderdeel zijn van het AMC.

4 Hoe kan ik mee doen? Meld je aan voor de Quo Vadis Course op blackboard via blackboard@amc.nl.blackboard@amc.nl Zoek in het tabblad meelopen de afdeling of het ziekenhuis waar je een dag(deel) mee wil lopen. Lees de informatie en maak een afspraak via de aangeven contactgegevens. Lees de informatie en spelregels.

5 En wat na Quo vadis? Zolang er plekken zijn kun je zo vaak mee doen als je wil. Vul de evaluatie in zodat wij het programma kunnen blijven verbeteren. Vergeet je witte jas niet weer in te leveren.


Download ppt "Quo Vadis?. Wat is Quo Vadis? Quo vadis = Waar gaat gij heen? Buiten het curriculum meelopen met een arts. Verschillende afdeling. cardiologie(+interventie),"

Verwante presentaties


Ads door Google