De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in VUmc Drs. Aphrodite Jacobs, planning Master, oktober 2012

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in VUmc Drs. Aphrodite Jacobs, planning Master, oktober 2012"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in VUmc Drs. Aphrodite Jacobs, planning Master, oktober 2012
KEUZEONDERWIJS Drs. Aphrodite Jacobs, planning Master, oktober 2012

2 Welke typen keuzeonderwijs zijn er?
Welkom in VUmc Welke typen keuzeonderwijs zijn er? Verlengde wetenschappelijke stage: ongedeelde verlenging van de wetenschappelijke stage. Keuze onderwijs: aangeboden keuzeonderwijs: Lijst met goedgekeurde keuzevakken op Blackboard zelf geregeld keuzeonderwijs.

3 Wat zijn mogelijke combinaties?
Welkom in VUmc Wat zijn mogelijke combinaties? 1 x 10 weken. Combinatie van meerdere keuzevakken: - maximum van drie keuzevakken - in ieder geval 1 keuzevak van minimaal vier weken.

4 Wat kan je doen? patiëntgebonden, klinisch keuzeonderwijs
Welkom in VUmc Wat kan je doen? patiëntgebonden, klinisch keuzeonderwijs niet-patiënt gebonden en preklinisch keuze onderwijs keuzeonderwijs in het buitenland.

5 Wat kan er b.v. uit het aanbod bij Vumc en partnerziekenhuizen worden gedaan?
Cardiovasculaire beeldvorming of radiologie. Interne (bv. Endocrinologie; Med. Oncologie). Traumachirurgie. Psychiatrie crisisdienst of polikliniek Angst. Neonatologie. Anesthesie. Cardio thoracale chirurgie. Ondernemend gedrag (faculteit economische wt). Klinische / chirurgische anatomie. Reflectief: master Medische geschiedenis of Medische ethiek. Medische microbiologie. 5

6 Wat regelden studenten zelf?
Interne geneeskunde Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis Spoedeisende Hulp perifeer ziekenhuis. Cardio thoracale chirurgie LUMC. Bewegingswetenschappen studie en praktijk revalidatiegeneeskunde. V&G Lyell McEwin Hospital, Adelaide in Australie Laboratoriumonderzoek Haematologie University New York Dermatologie Ziekenhuis Gelderse Vallei 6

7 Wat is de procedure voor aangeboden keuzevakken?
Welkom in VUmc Wat is de procedure voor aangeboden keuzevakken? Je neemt contact op via het contactadres van de betreffende afdeling en je maakt een voorlopige afspraak. Je download het aanmeldformulier. Je vult het in en laat het ondertekenen door de onderwijscoördinator van de afdeling. Je levert het formulier in bij het OSC. Je haalt het beoordelingsformulier op bij het OSC en levert het daar na afloop ingevuld weer in. Je vult het evaluatieformulier in (online)

8 Wat is de procedure voor zelf geregelde keuzevakken in Nederland?
Welkom in VUmc Wat is de procedure voor zelf geregelde keuzevakken in Nederland? Je neemt contact op met de instelling waar je het keuzevak wilt volgen en maakt een voorlopige afspraak over de opzet van het programma. Je neemt contact op met de onderwijscoördinator van de verwante VUmc-afdeling om ook daar je programma te bespreken. Je download het aanmeldformulier en je laat het ingevulde formulier ondertekenen door de onderwijscoördinator in het VUmc. Uiterlijk 10 weken voor aanvang lever je het aanmeldformulier in bij OSC. Je ontvangt een goedkeuring voor het zelf geregelde keuzevak via studentenmail. Je haalt het beoordelingsformulier op bij het OSC en levert het daar na afloop ingevuld weer in. Je vult het evaluatieformulier in (online).

9 Welkom in VUmc Contact Informatie: Telefoon: 020 –


Download ppt "Welkom in VUmc Drs. Aphrodite Jacobs, planning Master, oktober 2012"

Verwante presentaties


Ads door Google