De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Missie Brugteam:  Het Brugteammaakt de brug tussendak- en/of thuisloze mensen en de reguliere hulpverlening en vergroot zo hun kansen om een menswaardig.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Missie Brugteam:  Het Brugteammaakt de brug tussendak- en/of thuisloze mensen en de reguliere hulpverlening en vergroot zo hun kansen om een menswaardig."— Transcript van de presentatie:

1

2

3  Missie Brugteam:  Het Brugteammaakt de brug tussendak- en/of thuisloze mensen en de reguliere hulpverlening en vergroot zo hun kansen om een menswaardig leven op te bouwen.  Visie Brugteam:  Het Brugteam maakt de verbinding tussen cliënt en reguliere hulpverlening, door: ◦ Aanspreekbaar zijn ◦ Actief contact leggen ◦ Doorverwijzen ◦ Ondersteunen ◦ Signaleren  Doelgroep Brugteam:  Brugteam richt zich tot meerderjarige personen met een chronische complexe thuislozenproblematiek.  Het Brugteamontmoet zijn cliënten in de Inloopcentra en de Nachtopvangcentra van CAW Oost-Vlaanderen, regio Gent-Eeklo.

4  respect voor de privacy van de gebruiker  aanspreekbaar & aanwezig  actief contact zoekend  aanklampend  zo kort als mogelijk, zo lang als nodig  doorverwijzen met kennis van zaken  ondersteunen  signaleren voor de cliënten van morgen

5 ◦ Hilde: elke weekdag in elk CAW ILC (PS & SOC) als open. ◦ Nele: elke weekdag, behalve vrijdag in NO Nieuwland. ◦ Telefonisch bereikbaar elke voormiddag 9u-12:30u.

6  Leidt het Brugteam toe naar Nachtopvang?  Kan ik bij het Brugteam reserveren voor Nachtopvang?  Kan ik voor het gebruik van een telefoon / PC / printer terecht bij het Brugteam?  Kan een hulpverlener / dienstverlener terecht bij het Brugteam?  Ik wil gebruik maken van Nachtopvang Plus. Kan dat via het Brugteam?  Kan iemand de toegang tot het Brugteam geweigerd worden?  Kan ik iemand aanmelden bij het Brugteam?  Kan ik vrijwilliger bij het BT worden?


Download ppt " Missie Brugteam:  Het Brugteammaakt de brug tussendak- en/of thuisloze mensen en de reguliere hulpverlening en vergroot zo hun kansen om een menswaardig."

Verwante presentaties


Ads door Google