De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport, OMALA en Warande Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport, OMALA en Warande Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad,"— Transcript van de presentatie:

1 Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport, OMALA en Warande
Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad, motie agendapunt 9

2 Hoe is de infrastructuur van Lelystad?
Voldoet niet voor de nieuwe ontwikkelingen Problemen tracé Middendreef & Larserdreef Hoe wordt de Middendreef afgeschaald? Hoe druk wordt de Larserdreef? Wat zijn acceptabele vertragingstijden?

3 Doorbreek de huidige cirkel
Sterke stad Werkgelegenheid MTRA Noorden Kansen

4 Tracé Airport HOV van de toekomst
NS-station Lelystad Centrum NS-station ‘Lelystad Warande’ Afslag 9, rijksweg A6 OMALA Luchthaven Lelystad Airport

5 En nu: waarom dit tracé? Vrije busbaan met minimale vertragingstijden
Een vrije busbaan zorgt ervoor dat het busverkeer ongehinderd kan rijden! Vrije busbaan met minimale vertragingstijden Uitbreidbaar voor hogere vervoerscapaciteit Reizigers willen niet stilstaan met een bus. Zij willen doorrijden voor een snelle beleving! Waarom via NS Station ‘Lelystad Warande’? Waarom via de buitenkant van Airport City Garden / OMALA?

6 Het vliegen, wonen en werken begint bij het voor- en natransport!
En nu: waarom dit tracé? Duurzame investering door lange houdbaarheid Bijdrage leveren aan bestaande visie Snelle en stabiele verbinding de randstad en de rest van land City of the future op 1 april 2018 i.p.v. later Bewezen vervoerswijze Voorbeeld: Zuidtangent bij Schiphol! Het vliegen, wonen en werken begint bij het voor- en natransport!


Download ppt "Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport, OMALA en Warande Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad,"

Verwante presentaties


Ads door Google