De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad, motie agendapunt 9 Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad, motie agendapunt 9 Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport,"— Transcript van de presentatie:

1 Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad, motie agendapunt 9 Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport, OMALA en Warande

2 Hoe is de infrastructuur van Lelystad? Voldoet niet voor de nieuwe ontwikkelingen Problemen tracé Middendreef & Larserdreef Hoe wordt de Middendreef afgeschaald? Hoe druk wordt de Larserdreef? Wat zijn acceptabele vertragingstijden?

3 Doorbreek de huidige cirkel Sterke stadWerkgelegenheidMTRANoordenKansen

4 Tracé Airport HOV van de toekomst NS-station Lelystad Centrum NS-station ‘Lelystad Warande’ Afslag 9, rijksweg A6 OMALA Luchthaven Lelystad Airport

5 En nu: waarom dit tracé? Vrije busbaan met minimale vertragingstijden Uitbreidbaar voor hogere vervoerscapaciteit Waarom via NS Station ‘Lelystad Warande’? Waarom via de buitenkant van Airport City Garden / OMALA? Reizigers willen niet stilstaan met een bus. Zij willen doorrijden voor een snelle beleving! Een vrije busbaan zorgt ervoor dat het busverkeer ongehinderd kan rijden!

6 En nu: waarom dit tracé? Duurzame investering door lange houdbaarheid Bijdrage leveren aan bestaande visie Snelle en stabiele verbinding de randstad en de rest van land City of the future op 1 april 2018 i.p.v. later Bewezen vervoerswijze Voorbeeld: Zuidtangent bij Schiphol! Het vliegen, wonen en werken begint bij het voor- en natransport!


Download ppt "Airport HOV van de toekomst Bestuursovereenkomst infrastructuur Lelystad, motie agendapunt 9 Stimuleer het OV voor de ontwikkeling van Lelystad Airport,"

Verwante presentaties


Ads door Google