De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WELKOM OP DE INFORMATIEAVOND VAN BS PRINS BERNHARD Maandag 14 september 2015.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WELKOM OP DE INFORMATIEAVOND VAN BS PRINS BERNHARD Maandag 14 september 2015."— Transcript van de presentatie:

1 WELKOM OP DE INFORMATIEAVOND VAN BS PRINS BERNHARD Maandag 14 september 2015

2 HET PROGRAMMA VAN VANAVOND 19.30 uur – Opening door René Los 19.35 uur – De Kanjertraining door Sabine Louwerens (Edux Onderwijspartners) 20.00 uur – Natuurlijk buitenspelen door Peter Doornenbal (buroBlad) 20.25 uur – De MR en AC stellen zich aan u voor 20.30 uur – Informatie in de groepen 21.30 uur – afsluiting in de groepen

3 De Kanjertraining Presentatie door Sabine Louwerens Het bevorderen van vertrouwen en veiligheid in de klas. Het versterken van de sociale vaardigheden bij leerlingen. Beheersing van verschillende oplossingsstrategieën bij pesten en andere conflicten. Bewustwording van de eigenheid bij leerlingen. Leren om verantwoordelijkheid te nemen. Het bevorderen van actief burgerschap en sociale integratie.

4 De Speelplaats Presentatie door Peter Doornenbal Visie - het ontwerpen en realiseren van speelplekken waar kinderen veilig vanuit de eigen fantasie kunnen spelen, al of niet, met gebruik van natuurlijke speelelementen. Filosofie - een inrichting waar, door het toepassen van plantvakken, heuvel(tje)s, paden en natuurlijke basiselementen, de locatie opgedeeld wordt in rustige en drukke plekken.

5 Meedenken en meehelpen MR – Medezeggenschap voor personeel en ouders AC – Activiteitencommissie voor organisatie en ondersteuning bij vele activiteiten


Download ppt "WELKOM OP DE INFORMATIEAVOND VAN BS PRINS BERNHARD Maandag 14 september 2015."

Verwante presentaties


Ads door Google