De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Informatieavond 30 augustus 2010. De visie Op De Gabrie Mehenschool geloven we in het talent van ieder kind. Pedagogisch We zien de groep als het sociale.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Informatieavond 30 augustus 2010. De visie Op De Gabrie Mehenschool geloven we in het talent van ieder kind. Pedagogisch We zien de groep als het sociale."— Transcript van de presentatie:

1 Informatieavond 30 augustus 2010

2 De visie Op De Gabrie Mehenschool geloven we in het talent van ieder kind. Pedagogisch We zien de groep als het sociale vertrekpunt waarin de kinderen van en met elkaar kunnen leren; de leerkracht neemt hierin de rol van begeleider aan. We stimuleren de kinderen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces waarbij ze zowel zelfstandig, als ook samen met anderen, leren en werken. We zijn een Vreedzame School waarin we de kinderen leren om vanuit diezelfde eigen verantwoordelijkheid conflicten langs democratische weg op te lossen. Onderwijskundig We begeleiden de kinderen in hun leer- en ontwikkelingsproces, waarbij de leerkracht leidt waar het nodig is. We maken hierbij gebruik van het basis- herhalings- en verrijkingsmodel. Levensbeschouwelijk We zijn een christelijke school die de kinderen begeleidt in de ontwikkeling van hun eigen religieuze identiteit. We begeleiden waar het kan en leiden waar het moet.

3 Programma Welkom en visie Kamp- Musical Methodes groep 8 Zelfstandig werk: weektaak/huiswerk/spreekbeurt/werkstuk Schoolkeuze/ CITO Contact school - ouders Ouderhulp


Download ppt "Informatieavond 30 augustus 2010. De visie Op De Gabrie Mehenschool geloven we in het talent van ieder kind. Pedagogisch We zien de groep als het sociale."

Verwante presentaties


Ads door Google