De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Startviering Technicum 1 september 2015 STA OP.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Startviering Technicum 1 september 2015 STA OP."— Transcript van de presentatie:

1 Startviering Technicum 1 september 2015 STA OP

2

3

4 Openingsgebed (samen) God, Geef ons het lef om de schouders onder dit schooljaar te zetten, om er iets goeds van te maken, iets wat positief is....

5 Geef ons de durf om dingen die verkeerd gaan onder ogen te zien en aan te pakken en op een sportieve manier op te lossen. Om ons te verzetten tegen pesters Geef ons een pluim, en we krijgen vleugels. Dat vragen wij U door Jezus Uw Zoon en onze Heer. Amen

6 KLEUREN RUZIE

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Cyndi Lauper – True Colours Jij, met je droevige ogen wees niet ontmoedigd wanneer je beseft dat het moeilijk is om moedig te zijn in een wereld vol mensen. Soms ben je het noorden kwijt en voel je je klein door de duisternis in jezelf.

17 Cyndi Lauper – True Colours Ik zie je ware kleuren doorschijnen. Ik zie je ware kleuren en daarom hou ik van jou, wees dus niet bang om je ware kleuren te laten zien, ze zijn mooi als een regenboog.

18 Cyndi Lauper – True Colours Laat me je lach zien, wees niet ongelukkig. Ik herinner mij niet meer wanneer ik je nog eens zag lachen. Als de wereld je gek maakt en je kan het niet meer aan, bel me dan op want je weet dat ik er voor jou zal zijn.

19 Cyndi Lauper – True Colours Ik zie je ware kleuren doorschijnen. Ik zie je ware kleuren en daarom hou ik van jou, wees dus niet bang om je ware kleuren te laten zien, ze zijn mooi als een regenboog.

20 Cyndi Lauper – True Colours Ik herinner mij niet meer wanneer ik je nog eens zag lachen. Als je gek wordt van deze wereld en je het niet meer aan kan, kan je me bellen want ik zal er zijn voor jou.

21 Cyndi Lauper – True Colours Ik zie je ware kleuren doorschijnen. Ik zie je ware kleuren en daarom hou ik van jou, wees dus niet bang om je ware kleuren te tonen, je ware kleuren, ze worden zichtbaar.

22 Cyndi Lauper – True Colours Ik zie je ware kleuren en daarom hou ik van jou, wees dus niet bang om je ware kleuren te laten zien, ze zijn mooi als een regenboog.

23 Jezus en de blinde Bartimeüs ‘Houd moed, sta op, Hij roept u.’

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42 Laten we bidden …

43 https://www.youtube.com/watch?v=Wv49RFo1ckQ Childhood is not a mental disorder

44

45

46

47 Slotgebed (samen) Heer, onze God, Jij hebt de ogen en het hart van Bartimeüs geopend. Open ook mijn ogen en mijn hart dat ik kan zien met de ogen van het geloof en dat ik kan zien met de ogen van de liefde. Ga daarvoor met ons mee. Geef ons de moed om in het leven van elke dag Uw boodschap vorm te geven. Amen.

48 https://www.youtube.com/watch?v=PnDgZuGIhHs Love has no labels

49


Download ppt "Startviering Technicum 1 september 2015 STA OP."

Verwante presentaties


Ads door Google