De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Heer God, Alles wat ik heb, Alles wat ik doe, Alles wat ik ben, heb ik aan U te danken Laat mij niet enkel voor mezelf leven. Ik wil denken,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Heer God, Alles wat ik heb, Alles wat ik doe, Alles wat ik ben, heb ik aan U te danken Laat mij niet enkel voor mezelf leven. Ik wil denken,"— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8 Heer God, Alles wat ik heb, Alles wat ik doe, Alles wat ik ben, heb ik aan U te danken Laat mij niet enkel voor mezelf leven. Ik wil denken, spreken en handelen zoals Jezus, verbonden met U en gegeven aan mensen.

9 Om Pasen, het grootste feest van de katholieke kerk voor te bereiden, vraagt de Kerk jou om na te denken over de plaats die Jezus inneemt in jouw leven. Kies jij ook voor de boodschap van Jezus? Dan kies je voor het goede, voor alles wat positief is. Je richt je ogen dan op Jezus. Je wil eerlijk zijn. Je leeft mee met zij die verdriet hebben en je zet je in voor de andere.

10 Handen om te geven va je eigen overvloed en een hart om te vergeven wat een ander je misdoet. Ogen om te zoeken naar wat mensen nog ontbreekt, en een hart om uit te zeggen wat een ander moed inspreekt. Schouders om te dragen zorg en pijn van alleman en een hart om te aanvaarden wat een ander beter kan.

11

12


Download ppt "Heer God, Alles wat ik heb, Alles wat ik doe, Alles wat ik ben, heb ik aan U te danken Laat mij niet enkel voor mezelf leven. Ik wil denken,"

Verwante presentaties


Ads door Google