De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gezang 63 Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer die rondgaat op zijn eigen land waar Hij de wijnstok heeft geplant. De ranken zal Hij snoeien,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gezang 63 Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer die rondgaat op zijn eigen land waar Hij de wijnstok heeft geplant. De ranken zal Hij snoeien,"— Transcript van de presentatie:

1 Gezang 63 Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer die rondgaat op zijn eigen land waar Hij de wijnstok heeft geplant. De ranken zal Hij snoeien, dan gaan de druiven groeien. De dorre ranken snijdt Hij los, die dragen nooit een druiven tros.

2 Gezang 63 Vers 2 Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken. Geloof Me, heel veel vrucht draag jij als Ik jou vasthoud en jij Mij. Wie los van Mij wil leven die zal geen vruchten geven. Mijn ranken klimmen echt het hoogst, de druiven groeien tot de oogst.

3 Gezang 63 Vers 3 Heer, laat uw liefde door alle ranken stromen. Dan groeien wij in weer en wind, terwijl de wijnstok ons verbindt. Dan zal naar alle zijden de liefde zich verspreiden: met heel veel mensen, groot en klein, viert God het feest van nieuwe wijn.


Download ppt "Gezang 63 Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer die rondgaat op zijn eigen land waar Hij de wijnstok heeft geplant. De ranken zal Hij snoeien,"

Verwante presentaties


Ads door Google