De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam."— Transcript van de presentatie:

1 De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam van God niet verkeerd. Praat eerbiedig over God. Zes dagen mag je werken. De zondag is de dag van God. Op zondag ga je naar de kerk. We luisteren, we zingen, we bidden en God geeft ons Zijn zegen. Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste.

2 De 10 geboden Hou veel van je vader en moeder. Luister naar de mensen die voor je zorgen. Je mag niet iemand dood slaan. Vaders en moeders horen bij elkaar en zorgen voor elkaar. Je mag niet stelen. Je mag niet liegen. Wees niet jaloers. Wil niet de dingen hebben die van iemand anders zijn. De Here Jezus zei : Hou veel van de Here God. Hou ook veel van elkaar. Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste.

3 Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste.

4 Maak geen beeld van God.

5 Gebruik de naam van God niet verkeerd.
Praat eerbiedig over God.

6 Zes dagen mag je werken. De zondag is de dag van God. Op zondag ga je naar de kerk. We luisteren, we zingen, we bidden en God geeft ons Zijn zegen.

7 Hou veel van je vader en moeder.
Luister naar de mensen die voor je zorgen.

8 Je mag niet iemand dood slaan.

9 Vaders en moeders horen bij elkaar en zorgen voor elkaar.

10 Je mag niet stelen.

11 Je mag niet liegen.

12 Wees niet jaloers. Wil niet de dingen hebben die van iemand anders zijn.

13 De Here Jezus zei : Hou veel van de Here God. Hou ook veel van elkaar.


Download ppt "De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam."

Verwante presentaties


Ads door Google