De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Liturgie De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Liturgie De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik."— Transcript van de presentatie:

1 Liturgie De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam van God niet verkeerd. Praat eerbiedig over God. Zes dagen mag je werken. De zondag is de dag van God. Op zondag ga je naar de kerk. We luisteren, we zingen, we bidden en God geeft ons Zijn zegen.

2 Liturgie De 10 geboden Hou veel van je vader en moeder. Luister naar de mensen die voor je zorgen. Je mag niet iemand dood slaan. Vaders en moeders horen bij elkaar en zorgen voor elkaar. Je mag niet stelen. Je mag niet liegen. Wees niet jaloers. Wil niet de dingen hebben die van iemand anders zijn. De Here Jezus zei : Hou veel van de Here God. Hou ook veel van elkaar.

3 Liturgie

4 Liturgie

5 Liturgie

6 Liturgie

7 Liturgie

8 Liturgie

9 Liturgie

10 Liturgie

11 Liturgie

12 Liturgie

13 Liturgie


Download ppt "Liturgie De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik."

Verwante presentaties


Ads door Google