De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Op een dag...” “Op een dag...” Op een dag, hadden Jezus en satan een gesprek met elkaar en Jezus vroeg aan satan wat hij aan het doen was met de mensen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Op een dag...” “Op een dag...” Op een dag, hadden Jezus en satan een gesprek met elkaar en Jezus vroeg aan satan wat hij aan het doen was met de mensen."— Transcript van de presentatie:

1

2 “Op een dag...” “Op een dag...”

3 Op een dag, hadden Jezus en satan een gesprek met elkaar en Jezus vroeg aan satan wat hij aan het doen was met de mensen in deze wereld !... Op een dag, hadden Jezus en satan een gesprek met elkaar en Jezus vroeg aan satan wat hij aan het doen was met de mensen in deze wereld !...

4 Satan antwoordde : Satan antwoordde : Ik amuseer mij een beetje met hen: Ik leer hen hoe ze bommen moeten werpen om te doden en te verwoesten; hoe ze wapens moeten gebruiken; hoe ze elkander moeten haten; hoe ze kinderen moeten misbruiken; hoe ze drugs en alcohol moeten nemen ; ik leer ze liegen en alles te doen wat verboden is. Ik amuseer mij een beetje met hen: Ik leer hen hoe ze bommen moeten werpen om te doden en te verwoesten; hoe ze wapens moeten gebruiken; hoe ze elkander moeten haten; hoe ze kinderen moeten misbruiken; hoe ze drugs en alcohol moeten nemen ; ik leer ze liegen en alles te doen wat verboden is.

5 Ik amuseer mij enorm met die mensen !!! zei satan. Ik amuseer mij enorm met die mensen !!! zei satan.

6 Jezus vroeg hem: “En daarna, wat ga je dan doen met hen ?” Jezus vroeg hem: “En daarna, wat ga je dan doen met hen ?”

7 Daarna... ga ik hen allen afmaken, er een eind aan maken !!! Daarna... ga ik hen allen afmaken, er een eind aan maken !!!

8 Jezus vroeg hem: Wat wil je hebben voor de mensen ? Jezus vroeg hem: Wat wil je hebben voor de mensen ?

9 Satan antwoordde: Waarom wil Jij van deze mensen houden? Het zijn allen verraders, leugenaars, ze zijn vals, egoïstisch en hebzuchtig! Satan antwoordde: Waarom wil Jij van deze mensen houden? Het zijn allen verraders, leugenaars, ze zijn vals, egoïstisch en hebzuchtig!

10 “Ze zullen nooit echt van U houden, ze zullen U lasteren en U bespuwen in je gezicht, ze zullen U verachten en nooit meer aan U willen denken !” “Ze zullen nooit echt van U houden, ze zullen U lasteren en U bespuwen in je gezicht, ze zullen U verachten en nooit meer aan U willen denken !”

11 “Hoeveel wil je voor die mensen, satan ?” “Hoeveel wil je voor die mensen, satan ?” “Ik wil al je tranen en al je bloed” zei satan. “Ik wil al je tranen en al je bloed” zei satan.

12 Ok, … zei Jezus … dit is een overeenkomst! Ok, … zei Jezus … dit is een overeenkomst! En...Jezus betaalde de prijs voor onze vrijheid ! En...Jezus betaalde de prijs voor onze vrijheid !

13 Hoe kunnen wij Jezus vergeten ! Hoe kunnen wij Jezus vergeten ! We geloven alles wat ze ons voorschotelen, maar stellen alles in vraag wat van Hem komt... We geloven alles wat ze ons voorschotelen, maar stellen alles in vraag wat van Hem komt...

14 Mensen verspreiden zo gemakkelijk E-mails over alles en nog wat en liefst zo vlug mogelijk. Maar als het mails zijn over God dan denken ze tweemaal na vooraleer ze deze versturen naar anderen. Mensen verspreiden zo gemakkelijk E-mails over alles en nog wat en liefst zo vlug mogelijk. Maar als het mails zijn over God dan denken ze tweemaal na vooraleer ze deze versturen naar anderen.

15 Iedereen zegt, bij God te willen zijn die bepaalde dag. Iedereen zegt, bij God te willen zijn die bepaalde dag.

16 Velen onder ons zeggen: Ik geloof wel in een God, maar wat kunnen we doen voor Hem ? Velen onder ons zeggen: Ik geloof wel in een God, maar wat kunnen we doen voor Hem ?

17 Spreken over Jezus is voor de mensen niet zo belangrijk. Zoiets willen ze niet horen... Spreken over Jezus is voor de mensen niet zo belangrijk. Zoiets willen ze niet horen... Dezelfde mensen komen maar tot Jezus als ze in grote nood verkeren. Dezelfde mensen komen maar tot Jezus als ze in grote nood verkeren.

18 Als jij deze boodschap hebt gelezen. Wil jij deze doorsturen naar iemand anders ? Als jij deze boodschap hebt gelezen. Wil jij deze doorsturen naar iemand anders ?

19 Wie wil deze boodschap versturen ? Wie wil deze boodschap versturen ? Naar wie ga je dit versturen? Naar wie ga je dit versturen?

20 Gelijk wat je ook doet, wees maar niet bang mijn kind … IK ben altijd bij je ! Zelfs al voelt U zich eenzaam en alleen !

21 Vrede zij met U...

22 Amen Amen


Download ppt "“Op een dag...” “Op een dag...” Op een dag, hadden Jezus en satan een gesprek met elkaar en Jezus vroeg aan satan wat hij aan het doen was met de mensen."

Verwante presentaties


Ads door Google