De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit is de familie Kota: Gamaliël, zijn vrouw Tabitha en hun zonen Jacob en Yoel. Ons aandeel: Wij dragen bij aan het levensonderhoud van dit zendingsgezin.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit is de familie Kota: Gamaliël, zijn vrouw Tabitha en hun zonen Jacob en Yoel. Ons aandeel: Wij dragen bij aan het levensonderhoud van dit zendingsgezin."— Transcript van de presentatie:

1 Dit is de familie Kota: Gamaliël, zijn vrouw Tabitha en hun zonen Jacob en Yoel. Ons aandeel: Wij dragen bij aan het levensonderhoud van dit zendingsgezin. Speciale acties: In 2012 hebben we een speciale actie gehouden t.b.v. de twee zoons – als tegemoetkoming in hun studiekosten.

2 Dit is Devakarunamma, weduwe en de moeder van Gamaliël. In 2011 heeft onze speciale inzamelingsactie het mede mogelijk gemaakt dat zij een nieuw huis kreeg. Hierboven staat ze links voor haar oude, rechts voor haar nieuwe huis.

3 Dit is groep 6, een van de klassen waaraan Gamaliël gratis onderwijs biedt. Ons aandeel: Van ons collectegeld wordt een gedeelte van de leraren- salarissen betaald.

4 In 2009 hebben we een grote sponsoractie gehouden om bij te dragen aan de bouw van een nieuwe school. Het resultaat zie je hiernaast: boven de oude, onder de nieuwe school.

5 Hierboven de plaquette bij de ingang van de nieuwe school

6 In juni 2014 hebben we alle weeskinderen verrast met een persoonlijk kado en een handgeschreven kaart.

7 Hierboven de projecten die Gamaliël runt. Voor alle projecten behalve het weeshuis (orphanage) is aanvullende financiering nodig. Voor de projecten met een oranje sterretje ( * ) worden nog nieuwe sponsors gezocht.


Download ppt "Dit is de familie Kota: Gamaliël, zijn vrouw Tabitha en hun zonen Jacob en Yoel. Ons aandeel: Wij dragen bij aan het levensonderhoud van dit zendingsgezin."

Verwante presentaties


Ads door Google