De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie zijn wij?  4 vwo-leerlingen van De Lage Waard te Papendrecht beginnen een eigen handelsonderneming  Een project van 1 jaar lang voor het vak Management.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie zijn wij?  4 vwo-leerlingen van De Lage Waard te Papendrecht beginnen een eigen handelsonderneming  Een project van 1 jaar lang voor het vak Management."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Wie zijn wij?  4 vwo-leerlingen van De Lage Waard te Papendrecht beginnen een eigen handelsonderneming  Een project van 1 jaar lang voor het vak Management en Organisatie  Samenwerkend met Jong Ondernemen  Telt mee voor het eindexamen

4 Wat verkopen wij?  Kantoorartikelen

5 Hoe kunt u ons helpen?  Wordt klant bij ons  Maak mond-tot-mondreclame

6 Wij sponsoren: Ieder kind heeft recht op onderwijs. Toch gaan wereldwijd 72 miljoen kinderen niet naar school. Daar moet iets aan gebeuren! Edukans gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden. Zie ook:

7 Eigenaren Ricardo de Bruin (Directeur+inkoop): Lidia de Heer (Public Relations): Thom Sigtermans (Financiële zaken): Miriam Belhaine (Contactpersoon): Meer informatie:


Download ppt "Wie zijn wij?  4 vwo-leerlingen van De Lage Waard te Papendrecht beginnen een eigen handelsonderneming  Een project van 1 jaar lang voor het vak Management."

Verwante presentaties


Ads door Google