De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Alle kinderen naar school!.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Alle kinderen naar school!."— Transcript van de presentatie:

1 Alle kinderen naar school!

2 Alle kinderen naar school….
Natuurlijk, dat vinden we vanzelfsprekend. Jammer genoeg is dat in veel landen niet het geval. Naar schatting gaan wereldwijd 250 miljoen kinderen naar hun werk, in plaats van naar school.

3 Vanuit het koor Nova Musica uit Kapelle hebben zich enkele mensen verenigd in de ‘Stichting alle kinderen naar school’, om een steentje bij te dragen aan het onderwijs voor kinderen. Vanaf 2012 organiseert deze stichting sponsoracties op scholen. In de millenniumgemeente Goes organiseert de stichting in 2013 een groot concert, waar de scholen podiumruimte krijgen.

4 Het podium is in de Grote Kerk, voorjaar 2013
Het podium is in de Grote Kerk, voorjaar We mogen gebruik maken van het plein en de kerk. Het evenement start om uur in de middag. Iedere school krijgt podiumruimte. In de programmering zoeken we naar een afwisselende mix van podiumacts. Het slotconcert is ‘s avonds.

5 Het geld gaat naar drie stichtingen, eveneens Zeeuwse initiatiefnemers
Stichting Gambia Stichting Netherlands Srilanka Stichting in Latijns Amerika, Nog uit te zoeken

6 Wie of wat zoeken wij? Sponsor Initiatiefnemers voor sponsoracties op basisscholen en voortgezet onderwijs Vrijwilligers om sponsoracties te coördineren Een financiële bijdrage

7 Wil je met je school meedoen met dit initiatief?
Neem dan contact op met: Rabobank t.n.v. ‘Stichting alle kinderen naar school’ te Kapelle

8 Stichtingsbestuur: Peter Berk - Kapelle (voorzitter) Jolanda de Jonge – Kapelle Annelien Bij de Vaate – Serooskerke André Walhout - Kapelle Carola Helmendach-Nieuwenhuize - Nisse


Download ppt "Alle kinderen naar school!."

Verwante presentaties


Ads door Google