De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stichting Vrienden van Thomas

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stichting Vrienden van Thomas"— Transcript van de presentatie:

1 Stichting Vrienden van Thomas

2 In 2003 is de Stichting Vrienden van de Thomashuizen opgericht
In 2003 is de Stichting Vrienden van de Thomashuizen opgericht. Vanaf het eerste uur hebben we meegeleefd met alle ontwikkelingen. Ook met de introductie van de nieuwe formules ZusterFloor en de Herbergier. En met de groei daarvan. Inmiddels is het tijd geworden om ook de stichting te laten groeien, zodat het mogelijk wordt om ’vriend’ van alle huizen te worden. Daarom gaat onze stichting vanaf heden door het leven als ‘Stichting Vrienden van Thomas’*. Want Thomas staat symbool voor alle formules van De Drie Notenboomen. Dit betekent dat giften voortaan beschikbaar zijn voor alle formules. Zowel voor de totale organisatie als voor de individuele huizen. * Stichting Vrienden van Thomas is officieel erkend als ANBI ‘goede doelen’ stichting.

3 De afgelopen jaren hebben we als stichting de realisatie van een aantal bijzonder mooie gebeurtenissen mogelijk gemaakt. Zo vond in 2008 het gala lustrumfeest van de Thomashuizen plaats, waar Frans Bauer ieders hart stal.

4 En in 2010 moedigden 300 Thomashuisbewoners in de Arena het Nederlands Elftal aan.
Daar zagen ze Dirk Kuijt en Klaas-Jan Huntelaar het Nederlands Elftal naar een 2-1 overwinning op de Verenigde Staten schieten.

5 Op dit moment zijn we druk bezig met het voorbereiden van de activiteitenkalender van 2012.
Aan de top van onze wensenlijst staan het bijwonen van het concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht door onze Herbergier en ZusterFloor gasten, en een nóg intenser voetbalfeest voor de Thomashuisbewoners. Onze droom is dat zij in 2012 als ballenjongens en –meisjes mogen optreden. Uiteraard kunnen wij dit alleen realiseren als wij over voldoende financiële middelen beschikken. Vandaar dat wij ook u via deze weg willen vragen om vriend te worden van Thomas.

6 Wanneer u vriend van Thomas wordt, geven wij u daar graag iets tastbaars voor terug. Daarom ontvangt iedereen die een gift van 65 euro of hoger doneert een mooie print van het schilderij dat al onze huizen siert. Het schilderij van Thomas, dat ons herinnert aan hoe alles begon en dat symbool staat voor de kern van al onze formules. Wilt u ons helpen om onvergetelijke ervaringen voor onze bewoners te realiseren? Word dan ook vriend van Thomas! Uw gift kunt u overmaken aan: Stichting Vrienden van Thomas abn amro

7 Namens het nieuwe bestuur van de Stichting Vrienden van Thomas,
met een hartelijke groet Hans van Putten voorzitter Correspondentieadres: Eversheds Faasen ter attentie van Mr Claudine G.H. Maeijer (secretaris) Postbus 4030 3006 AA Rotterdam  Telefoon:     Stichting Vrienden van Thomas De beste investering met het mooiste rendement


Download ppt "Stichting Vrienden van Thomas"

Verwante presentaties


Ads door Google