De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

L eve de computer ! Kijk, dit kastje heeft wel meer in petto dan je vermoedt Er zit niet alleen veel muziek in maar ook een hele hoop prentjes. Kijk,

Verwante presentaties


Presentatie over: "L eve de computer ! Kijk, dit kastje heeft wel meer in petto dan je vermoedt Er zit niet alleen veel muziek in maar ook een hele hoop prentjes. Kijk,"— Transcript van de presentatie:

1

2 L eve de computer !

3 Kijk, dit kastje heeft wel meer in petto dan je vermoedt Er zit niet alleen veel muziek in maar ook een hele hoop prentjes. Kijk, dit kastje heeft wel meer in petto dan je vermoedt Er zit niet alleen veel muziek in maar ook een hele hoop prentjes.

4 Maar wat er nog meer insteekt is voor mij heel erg belangrijk !

5 Binnenin dat electronisch brein huizen heel wat beste vrienden.

6 Wij genieten van de berichtjes die wij elkaar sturen, en het is met de computer dat wij elkaar thuis bezoeken.

7 Ik ontdek hun vriendelijkheid en hun goedheid in de mooie teksten die ze mij toesturen en die mij soms ten diepste beroeren

8 Wij delen wederzijds wat het leven ons te bieden heeft aan blijdschap en aan smart Wij delen wederzijds wat het leven ons te bieden heeft aan blijdschap en aan smart … en dikwijls komt een troostend woord recht uit het hart.

9 Maar de allersgrootste vreugde bestaat erin die vriendschap te zien groeien! Maar de allersgrootste vreugde bestaat erin die vriendschap te zien groeien!

10 Nog een prettige dag beste vrienden ! Nog een prettige dag beste vrienden ! Muziek :André Rieu Les moulins de mon coeur Muziek :André Rieu Les moulins de mon coeur


Download ppt "L eve de computer ! Kijk, dit kastje heeft wel meer in petto dan je vermoedt Er zit niet alleen veel muziek in maar ook een hele hoop prentjes. Kijk,"

Verwante presentaties


Ads door Google