De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april 2015 -Aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter heeft duizenden mensen het leven gekost. -Ziekenhuizen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april 2015 -Aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter heeft duizenden mensen het leven gekost. -Ziekenhuizen."— Transcript van de presentatie:

1 Noodhulp aardbeving Nepal

2 Aardbeving op 25 april 2015 -Aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter heeft duizenden mensen het leven gekost. -Ziekenhuizen worden overladen met gewonden. Veel mensen zijn hun huis kwijtgeraakt en overnachten op straat. -Meer dan 100 zware naschokken.

3 Door de dicht op elkaar gebouwde huizen en hoogbouw is de schade van de aardbeving enorm Schade Veel oude gebouwen en huizen in arme dorpen zijn ingestort.

4 Mensen bivakkeren op straat omdat hun huizen verwoest zijn en uit angst voor zware naschokken. Gevolgen

5 Het bergachtige landschap en de moeilijk bereikbare dorpen zorgen ervoor dat veel goederen per luchttransport naar het gebied vervoerd zullen moeten worden. Dat kost veel tijd. Het gebied

6 Eerste noodhulp is gestart In beeld

7 Wilt u bidden voor …  Voor troost en genezing van de gewonden.  Dat overlevenden in afgelegen gebieden snel bereikt kunnen worden.  Voor de lokale organisaties, hulpverleners en overheden die helpen in het gebied. Wij vragen uw gebed

8 Eerste noodhulp De eerste hulp bestaat uit het uitdelen van tenten, drinkwater, jerrycans en zeep.

9 Geef voor noodhulp in Nepal Vul de machtigingskaart in of maak uw gift online over. Hartelijk bedankt! De eerste hulp bestaat uit voedsel, tijdelijk onderdak, water en gezondheidszorg.

10 dorcas.nl/nepal redeenkind.nl tear.nl/nepal woordendaad.nl zoa.nl Meer informatie


Download ppt "Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april 2015 -Aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter heeft duizenden mensen het leven gekost. -Ziekenhuizen."

Verwante presentaties


Ads door Google