De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april 2015 −De aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter van heeft aan duizenden mensen het leven gekost.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april 2015 −De aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter van heeft aan duizenden mensen het leven gekost."— Transcript van de presentatie:

1 Noodhulp aardbeving Nepal

2 Aardbeving op 25 april 2015 −De aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter van heeft aan duizenden mensen het leven gekost. −Ziekenhuizen worden overladen met gewonden. Veel mensen zijn hun huis kwijtgeraakt en brengen de nachten door op straat. −Er zijn meer dan 100 zware naschokken.

3 Door de dicht op elkaar gebouwde huizen en hoogbouw is de schade van de aardbeving enorm. Schade Veel oude gebouwen en huizen in arme dorpen zijn ingestort.

4 Mensen bivakkeren op straat omdat hun huizen verwoest zijn en uit angst voor zware naschokken. Gevolgen

5 Het bergachtige landschap en de moeilijk bereikbare dorpen zorgen ervoor dat veel goederen per luchttransport naar het gebied vervoerd zullen moeten worden. Dat kost veel tijd en is kostbaar. Het gebied

6 Eerste noodhulp is gestart In beeld

7 Wilt u bidden voor … −Dat overlevenden in afgelegen gebieden snel bereikt kunnen worden. −Voor troost en genezing van de gewonden. −Voor de lokale organisaties, hulpverleners en overheden die helpen in het gebied. Wij vragen uw gebed

8 Eerste noodhulp De eerste hulp bestaat uit het uitdelen van tenten, drinkwater, jerrycans en zeep.

9 Hartelijk bedankt! Geef voor noodhulp in Nepal Vul de machtigingskaart in of maak uw gift online over. De eerste hulp bestaat uit voedsel, tijdelijk onderdak, water en gezondheidszorg.

10 dorcas.nl/nepal redeenkind.nl tear.nl/nepal woordendaad.nl zoa.nl Meer informatie


Download ppt "Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april 2015 −De aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter van heeft aan duizenden mensen het leven gekost."

Verwante presentaties


Ads door Google