De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het wild zwijn. Door Robin en Dries.. Inhoudstabel. Hoe ziet het dier eruit Hoe ziet het dier eruit Het gedrag Het gedrag Wat eet het dier Wat eet het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het wild zwijn. Door Robin en Dries.. Inhoudstabel. Hoe ziet het dier eruit Hoe ziet het dier eruit Het gedrag Het gedrag Wat eet het dier Wat eet het."— Transcript van de presentatie:

1 Het wild zwijn. Door Robin en Dries.

2 Inhoudstabel. Hoe ziet het dier eruit Hoe ziet het dier eruit Het gedrag Het gedrag Wat eet het dier Wat eet het dier De voortplanting De voortplanting De vijand De vijand Waar leeft het dier Waar leeft het dier

3 Hoe ziet het dier eruit. Het wilde europese wild zwijn is Het wilde europese wild zwijn is bruin van kleur en aan bruin van kleur en aan zijn kop is dun maar lang. zijn kop is dun maar lang. De jongen zijn De jongen zijn Mooi geel wit gestreept.

4 Het gedrag..Het wild zwijn is vooral s’nachts actief..Het wild zwijn is vooral s’nachts actief.

5 Wat eet het dier. Eikels,wortels,bessen kastanjes,vruchten,en ook kikkers,padden en kleine knaagdieren. Eikels,wortels,bessen kastanjes,vruchten,en ook kikkers,padden en kleine knaagdieren.

6 De voortplanting. De biggen worden De biggen worden Geboren tussen februari En juni..De draagtijd bedraagt 115 dagen De meeste worden in maart geboren. Zeugen krijgen max2 jongen per worp Zeugen

7 De vijanden De vijand van het dier is:de jacht De vijand van het dier is:de jacht

8 Waar leeft het dier Het dier vindt je heel Het dier vindt je heel Vaak in grote gebieden Met grote bossen en langs water.

9


Download ppt "Het wild zwijn. Door Robin en Dries.. Inhoudstabel. Hoe ziet het dier eruit Hoe ziet het dier eruit Het gedrag Het gedrag Wat eet het dier Wat eet het."

Verwante presentaties


Ads door Google