De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Collage van fotokopieën

Verwante presentaties


Presentatie over: "Collage van fotokopieën"— Transcript van de presentatie:

1 Collage van fotokopieën
De techniek van het fotokopiëren kun je goed gebruiken om prachtige collages mee te maken. Beeldmateriaal voor je collage is eenvoudig te vinden op internet. Ook kun je zelf foto’s maken en uitprinten. Van deze prints kun je weer sjablonen maken en daarmee afdrukken maken.

2 Hoe ga je te werk? Voor deze opdracht ga je op internet zoeken naar afbeeldingen van grote steden. Zoek bijzondere gebouwen, bruggen, torens, hekken, druk verkeer, voetgangers enz. Print ze uit. Maak aan de hand van de printjes een ontwerpschets voor je collage. Zorg voor een mooie compositie. Knip of snij de gedeeltes uit de afbeelding die je wilt afdrukken. Wat je niet uitknipt blijft wit bij het afdrukken. Druk ze af met gekleurde inkt op A3 karton. Je maakt minstens 3 gekleurde lagen over elkaar (zie voorbeelden) .

3 Belangrijk Werk volgens het stappenplan.
Zorg dat je alle fasen doorloopt. Van iedere fase maak je een foto of een printje t/m het eindproduct. Verzamel ze in een mapje. (kan ook op de computer) Zorg dat je docent iedere les je vorderingen kan zien. ( USB stick) Dit maakproces is een onderdeel van je cijfer.

4

5

6

7

8


Download ppt "Collage van fotokopieën"

Verwante presentaties


Ads door Google