De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project “Horizon Verbreden”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project “Horizon Verbreden”"— Transcript van de presentatie:

1 Project “Horizon Verbreden”
Verenigd Koninkrijk

2 Wat is de bedoeling? Van mijn opleiding moet ik met jullie je “horizon gaan verbreden””, dit houdt in dat je verder moet gaan kijken dan Nederland. Ik ga met jullie naar Het Verenigd Koninkrijk kijken. (Engeland)

3 Wat weten jullie er al van?
We gaan een woordweb maken Engeland

4 Hebben we deze al bedacht?

5

6 foto’s

7 Uitleg van de opdracht We gaan per groepje een deelonderwerp uitwerken, een groepje doet het bijvoorbeeld over eten in Engeland, een ander groepje over Londen enz. Je zoekt met je groepje informatie over dat deelonderwerp op (internet) Daarna zetten jullie je informatie op een poster (dit mag je schrijven, typen en uitprinten, tekenen, plaatjes) Aan het einde van deze week (vrijdag), gaan we alle posters bekijken. De bedoeling is dat jullie je poster dan presenteren, iedereen uit het groepje zegt iets over de poster.

8 Wat gaan we doen? Je krijgt deze week tijd om er aan te werken
Morgen gaan we pas aan de slag met de computers en de posters Vandaag: Je gaat in je groepje (ik maak de groepjes) aan de slag met een deelonderwerp (bijv. eten in Engeland), de deelonderwerpen verdelen we zo samen over de groepjes Je gaat eerst samen overleggen, (wat willen we allemaal uitzoeken en weten over dat onderwerp?) Belangrijk ook is om de taken goed te verdelen, zodat je morgen precies weet wat je moet doen. De een kan bijvoorbeeld informatie opzoeken (bij eten) over het ontbijt en de lunch, de ander over het avondeten en het toetje. Een ander gaat weer wat zoeken over bekende restaurants in Engeland. Iemand anders gaat plaatjes opzoeken, en weer iemand anders gaat de poster vast schrijven/maken/versieren. Je mag dit ook per dag omwisselen per dag.

9 Vandaag af Je schrijft per groepje op: Jullie namen
Jullie deelonderwerp Minimaal 5 vragen of onderwerpen die jullie willen onderzoeken aan de hand van jullie deelonderwerp De taakverdeling, (je schrijft de naam op en daarachter wat diegene gaat doen)


Download ppt "Project “Horizon Verbreden”"

Verwante presentaties


Ads door Google