De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!

Verwante presentaties


Presentatie over: "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!"— Transcript van de presentatie:

1 MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!

2 Met veel moeite (en vooral gewurm met de grootte) heb ik mijn nieuwe siteafbeelding eindelijk af. En jullie kunnen verschillende vragen in gedachten op me afvuren: Doet hij dat met Adobe Foto shop? Of doet hij het met een ander programma? Maakt hij die plaatjes zelf? Of haalt hij die van internet? En noem maar op. In deze tutorial wil ik uitleggen hoe of wat het allemaal gaat. Of in ieder geval een deel: De zombie!

3 Om te beginnen is het handig om Microsoft PowerPoint 2010 (of hoger) te hebben. Als je een versie lager hebt heb je kans om minder mooie plaatjes. Ook is het soms nodig om paint.net te hebben maar in dit geval niet.

4 Start Internet Explorer of dergelijke op en ga naar google, Yahoo of een ander programma waar je in ieder geval plaatjes op kunt opzoeken. Tik in ‘minecraft zombie cartoon’ en druk op enter. Zoek en scrol dan net zo lang tot je dit plaatje vindt: Kopieer het plaatje en plak het in PowerPoint. Helaas kon ik het plaatje later niet meer terug vinden. Kun jij dat ook niet? Gebruik dan deze en paint.net

5 Klik op het plaatje en klik dan op en klik daarna op
Klik op het plaatje en klik dan op en klik daarna op . Zorg dat de afbeelding er zo uit ziet:

6 Het kan ook zo! Als een plaatje een kleur als achtergrond heeft kan het ook zo: en dan klik je op en dan op Daarna klik je op de achtergrond en… voilà! Hetzelfde resultaat!

7 Tik nu bij afbeeldingen ‘minecraft cartoon’ in en scrol een eindje naar beneden. Dan kom je dit: plaatje tegen. Kopieer en plak hem in PowerPoint. Doe hetzelfde al bij de zombie. Verplaats nu het zwaard in de ene hand van de zombie en… Je krijgt een zwambie! Een zwaard in handen van een zombie!

8 En nu echt! Nu gaan we een echte zwambie maken! Doe precies hetzelfde en gebruik de onderstaande plaatjes:

9 BELANGRIJK: DRAAIEN! Het zwaard bij de echte zombie moet je draaien dat doe je zo: Selecteer het zwaard en ga naar , bij opmaak klik je op . Daarna kies je voor .

10 Opslaan Opslaan doe je door op bestand te klikken en daarna op te klikken. Geef je bestand een naam en klik op opslaan.

11 Wil je een leuk achtergrondje voor je zwambie. Wacht dan op… Deel 2
Wil je een leuk achtergrondje voor je zwambie? Wacht dan op… Deel 2! En breng een stem uit op de site!


Download ppt "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!"

Verwante presentaties


Ads door Google