De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Logo Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's! Op logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's van foto kwaliteit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Logo Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's! Op logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's van foto kwaliteit."— Transcript van de presentatie:

1 Logo Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's! Op logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de logo's door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. De logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.logoborduren.org voor laagste prijzen van logo borduren. Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org

2 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Voor wie zijn strijk logo's geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar www.logoborduren.org voor de laagste logo borduren prijzen.

3 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Alle voordelen van een strijk embleem kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar www.logoborduren.org voor de laagste prijs van logo borduren.

4 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Er worden ons vele vragen gesteld over prijzen logo borduren, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar www.logoborduren.org voor alle vragen en antwoorden over oa de prijzen van logo borduren.

5 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Veel mooier en sneller dan ogo´s borduren. Ga naar www.logoborduren.org voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van logo borduren.


Download ppt "Logo Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's! Op logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's van foto kwaliteit."

Verwante presentaties


Ads door Google