De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lachende gepensioneerden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lachende gepensioneerden."— Transcript van de presentatie:

1 Lachende gepensioneerden

2 Een oude man staat aan de kassa in de supermarkt
Een oude man staat aan de kassa in de supermarkt. Vraagt de kassiere: “Heeft U al een plastik zak?” Waarop de gepensioneerde heel verontwaardigd zegt : “He juffrouw, ik heb al een houten been, dat is genoeg!”

3 Steeds meer senioren verdwijnen spoorloos op het internet – ze hebben op ‘alt’ en ‘delete’ gedrukt.

4 „Meneer Bekman, U bent werkelijk kerngezond
„Meneer Bekman, U bent werkelijk kerngezond!" prijst de internist de krasse patient. "Met Uw lichaamsgesteldheid word U minstens tachtig jaar!" „Maar ik ben toch al tachtig, dokter!" Zegt de arts triomfantelijk: "Nu, wat heb ik U gezegd!"

5 Wat doet de engelse gepensioneerde ‘s morgens om acht uur
Wat doet de engelse gepensioneerde ‘s morgens om acht uur? Hij drinkt zijn thee en gaat cricket spelen. En wat doet de franse gepensioneerde om acht uur? Hij drinkt zijn koffie en bezoekt zijn vriendin. En wat doet de nederlandse gepensioneerde ‘s morgens om acht uur? Hij neemt zijn harttabletten in en rent naar zijn werk om het pensioen met zwartgeld wat te verhogen.

6 Een man is 65 geworden en gaat naar het gemeentehuis om een 65+ pasje aan te vragen. Hij trekt in de wachtkamer een nummer en wacht tot hij opgeroepen wordt. Vlak voor zijn nummer omgeroepen wordt, merkt hij dat hij zijn identiteitsbewijs heeft vergeten. Het is te laat om het nog op te halen, dus wacht hij tot hij aan de beurt is. Zijn nummer wordt omgeroepen, en hij gaat het kantoor binnen. "Goedendag, neem U mij niet kwalijk,maar ik ben mijn identiteitskaart vergeten!" De dame antwoordt: "Maakt niets uit. Doet U uw T-Shirt eens omhoog!" De man verbaasd, doet echter wat ze wenst. Als de vrouw de grijze borstharen ziet, zegt ze: "Dat is voldoende. U bent minstens 65! U krijgt uw 65+ pasje." Nadat de formaliteiten afgehandeld zijn, gaat de man naar huis en vertelt het zijn vrouw. Ze kijkt hem eventjes aan en zegt: „Als je je broek had laten zakken, had je ook nog een gehandicaptenpasje gekregen!"

7 Het kleinkind is nieuwsgierig: "Opa, waarom ben je eigenlijk getrouwd
Het kleinkind is nieuwsgierig: "Opa, waarom ben je eigenlijk getrouwd?" "Weet je, in mijn jeugd waren er geen wasmaschines, geen afwasmaschines, geen magnetrons, geen stofzuigers - dus moest er gewoon een vrouw komen!"

8 Uit de eenzaamheid, die de weduwe en de weduwnaar naar elkaar dreef, groeide met de tijd echte genegenheid en ze trouwden. Na de huwelijksnacht was zij zeer teleurgesteld : „Je hebt op geen enkele wijze aan mijn seksuele verwachtingen voldaan!" Antwoord hij „Je hebt zeker gelijk! Maar toen ik je aanbood het gat in je leven te vullen, toen had ik immers geen idee hoe groot dat is!"

9 Na het gouden huwelijksfeest ligt het oude echtpaar in bed
Na het gouden huwelijksfeest ligt het oude echtpaar in bed. De gasten zijn bij hun in huis ingekwartierd. Zegt de man tegen zijn vrouw: "Kun je je onze huwelijksnacht van 50 jaar geleden nog herinneren, schat? Ik heb me in de vinger gesneden,zodat iedereen dacht dat je nog maagd was !" Antwoord zij : „Ja en? Moet ik nu misschien in het laken snuiten, zoda iedereen denkt dat je nog kunt ?"

10 Twee gepensioneerden zitten in het park op een bankje
Twee gepensioneerden zitten in het park op een bankje. Zegt de een tegen de ander: "He, ik heb nu een nieuw gehoorapparaat, dat is zo goed, ik kan nu alles weer horen!" "Ja?" vraagt de andere, "Wat heeft het dan gekost?" "Half vier!„

11 Oma en opa gaan voor de eerste keer naar een balletvoorstelling
Oma en opa gaan voor de eerste keer naar een balletvoorstelling. De volgende dag word hun gevraagd, hoe het hun bevallen is. Zegt oma: „Heel mooi. De danseressen waren allemaal zo lief. Toen ze merkten, dat opa begon te dommelen, hebben ze op hun tenen verder gedanst!"

12 Oma zat in de wachtkamer van een beroemde arts Toen kwam de assistente en zei: „Vandaag houd de proffesor geen spreekuur meer!" Oma keek vriendelijk, maar bleef echter zitten. De assistente sprak wat harder, en tenslotte schreeuwde ze zo hard, dat de ramen rinkelden. Maar de hardhorige oma bleef ondanks dat vriendelijk lachend zitten. Tenslotte schreef de assistente op een briefje: Vandaag geen spreekuur! en hield het de oma voor de ogen. Oma knikte verlegen: "Ach zuster, leest U het mij alstublieft even voor, ik heb mijn bril vergeten!"


Download ppt "Lachende gepensioneerden."

Verwante presentaties


Ads door Google