De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?"— Transcript van de presentatie:

1 Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Een paartje is in bed gekropen en de man zegt dat hij wel zin in seks heeft. Zij zegt echter: Ik heb morgen een afspraak met mijn gynaecoloog schat, dus liever nu geen sex !! Hij draait zich om, maar vraagt dan na een poosje: Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?

2 Bellen Vraagt de vrouw aan haar vriendin: Vertel jij het iedere keer aan je man als je een orgasme hebt gehad ? Antwoordt de vriendin: Nee toch maar niet, hij heeft niet graag dat ik veel naar kantoor bel.

3 Bezoekje Opa bezoekt een hoertje.
Als ze allebei naakt zijn en hij een condoom heeft omgedaan, stopt hij oordoppen in zijn oren en doet een wasknijper op zijn neus. Wat zullen we nou beleven, zegt het hoertje. Waar is dat nou allemaal goed voor ? Nou, zegt het oudje, in de 1e plaats kan ik niet tegen het geschreeuw van een achter elkaar klaarkomende vrouw en in de 2e plaats kan ik niet tegen de stank van verbrand rubber.

4 Drie, niet te veel Oma: Alle drie. Hij heeft het beloofd !
Oma, moeder en dochter zitten bij moeder thuis, als plots de deur open knalt. Een vreemde kerel stormt de kamer binnen. De vreemde: Alle drie naar de vloer. Dochter: Maar Oma toch zeker niet ? Vreemde: Alle drie heb ik gezegd en uitkleden, NU ! Vreemde: Alle drie heb ik gezegd en jullie worden vastgebonden. Vreemde: Alle drie heb ik gezegd en ik ga jullie alle drie verkrachten. Oma: Alle drie. Hij heeft het beloofd !

5 Film Een blondje en een brunette gaan samen naar de film.
Halverwege de film zegt ’t blondje tegen de brunette: Die vent naast mij zit te masturberen ! Maar dat is toch verschrikkelijk, zegt de brunette, laten we onmiddellijk weggaan. Dat zal helaas niet gaan, zegt de blonde, want hij gebruikt er MIJN hand voor.

6 Hersens Na de bevalling zegt de dokter tegen de gelukkige moeder: Ik moet U iets ernstigs vertellen ! Uw kind is hermafrodiet. Het is wat ? zegt de vrouw. De dokter zegt: Het heeft de kenmerken van een man en een vrouw. Vraagt de trotse moeder: Betekent dat, dat hij een penis heeft en bovendien ook nog hersens ?

7 Vraagje Vraagt dochter aan haar moeder: Mam, waarom ben je eigenlijk met papa getrouwd ? Ma tegen pa: Zie je nou wel, zelfs ons eigen kind begrijpt het niet !!

8 Oma Truus O nee hè ! Toch niet alweer een alcoholcontrole ?
Oma zit tijdelijk in een psychiatrische inrichting. Ze is psychisch wat in de war en is niet al te best meer ter been. Ze vind het een pracht sport, om met een rotgang door de gangen te racen met haar rolstoel. Op een goeie dag is het weer zo ver. Ze knalt vol gas door de gang, als plotseling een deur opengaat en gekke Leo voor haar staat. Stop! Rijbewijs graag. Oma Truus haalt een oud snoeppapiertje uit haar tas en laat dat zien. Oké, alles in orde, rijden maar weer. En verder gaat de snelle rit over de gang, tot plots een 2e deur open gaat en de maffe Erik voor haar springt. Stop! Papieren graag! Oma haalt een wikkel van een chocoladereep uit haar tas en laat hem die zien. Oké, alles in orde, doorrijden maar. Oma geeft nu echt alles om de verloren tijd weer in te halen. Ze knalt als een wilde over de gang, tot een 3e deur open gaat en de idiote Klaas voor haar staat met een knots van een erectie. Commentaar van Oma: O nee hè ! Toch niet alweer een alcoholcontrole ?


Download ppt "Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?"

Verwante presentaties


Ads door Google