De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite van het hotel heeft betreden doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn kersverse.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite van het hotel heeft betreden doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn kersverse."— Transcript van de presentatie:

1

2 De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite van het hotel heeft betreden doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn kersverse bruidje met de woorden : "Trek deze broek van mij eens eventjes aan".

3 Met een ietwat verbaasd gezicht doet ze wat hij zegt en merkt even later op: "Zie je nou wel, deze broek past mij toch niet !!!" De bruidegom ziet dat tafereel eens geamuseerd aan en zegt dan heel doordringend: "Heel goed, onthoud dus dat IK de broek draag en niet jij."

4 Even later geeft het bruidje haar slipjeaan haar bruidegomen zegt: "Dan wil ik nu graag,dat jij ook even mijn slipje past". Hij gaat argeloos op haar verzoek in. Het komt echter niet verder dan zijn dijen en moet dan wel opmerken: "Ik kom helemaal niet in je slipje." "Juist.", zegt het bruidje, "en als jouw houding niet verandert, dan blijft dat ook zo !!!"

5 Een Echte voetbalfan!! Even als opwarmertje voor het komende WK!! Karel van Binsbergen had eindelijk zijn kaarten voor het WK 2006 gekregen. Toen de wedstrijd begonnen was, vraagt een man achter hem of de plaats naast hem vrij is

6 "Ja", zegt Karel,"die plek is niet bezet". "Ongelofelijk", zegt de man achter hem. "Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat iemand een kaartje heeft voor een WK voetbal wedstrijd Het grootste sportevenement ter wereld, en dat zo iemand dan niet op komt dagen?"

7 "Nou",zegt Karel, "eigenlijk is die plaats ook voor mij. Mijn vrouwzou eigenlijk meekomen, maar ze is helaas overleden. Dit is het eerste WK duel dat we niet samen zijn in 20 jaar". "Oeps", zegt de man achter hem, "Sorry, dat wist ik niet, het spijt me.

8 Maar kon je dan niemand anders vinden, een vriend of een kennis, om mee te nemen?" Karel schudt zijn hoofd. "Nee, iedereen is naar de begrafenis". Met dank aan de mensen die geschreven mopjes naar mij op sturen zo dat ik er wat van kan maken Heeft u ook wat klik op hem en stuur het


Download ppt "De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite van het hotel heeft betreden doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn kersverse."

Verwante presentaties


Ads door Google