De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op www.embleemmaken.nl Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op www.embleemmaken.nl Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een."— Transcript van de presentatie:

1 Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op www.embleemmaken.nl Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een kwestie van een paar minuten voordat u stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontworpen en besteld heeft. ===== Ga snel naar www.embleemmaken.nl voor eenvoudig en goedkoop zelf emblemen maken! ===== De stoffen strijk emblemen worden per post naar u verstuurd, en daarna zijn de emblemen door uzelf zeer eenvoudig op door u gewenste kleding te strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ze hebben wellicht een langere levensduur dan de kleding waarop de emblemen zijn gemaakt. Gaat u dus snel naar www.embleemmaken.nl om emblemen te ontwerpen en laten maken.

2 Voor wie zijn strijk emblemen geschikt en met welk doel? Op www.embleemmaken.nl staat het volgende: - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. ===== Ga snel naar www.embleemmaken.nl voor eenvoudig en goedkoop zelf emblemen maken! ===== - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Gaat u dus snel naar www.embleemmaken.nl voor het maken van emblemen.

3 Alle voordelen van zelf emblemen maken kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces op www.embleemmaken.nl : formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is het ontwerp! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Snel naar www.embleemmaken.nl voor emblemen maken.

4 Er worden ons op www.embleemmaken.nl vele vragen gesteld, zie hier enkele ervan: - Wat zijn de voordelen van strijk emblemen tov geborduurde emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te maken? Ga naar www.embleemmaken.nl voor alle vragen en antwoorden over emblemen maken.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op www.embleemmaken.nl ook instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om zelf emblemen te ontwerpen en te laten maken enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. ===== Ga snel naar www.embleemmaken.nl voor eenvoudig en goedkoop zelf emblemen maken! ===== Ga naar www.embleemmaken.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van embleem maken.


Download ppt "Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op www.embleemmaken.nl Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een."

Verwante presentaties


Ads door Google