De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hulp in Congo en Oeganda. Welke projecten ondersteunen we? Prioriteiten: Kerkplanting en ondersteuning Kerkelijk opbouwwerk en theologische training Ontwikkelingshulp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hulp in Congo en Oeganda. Welke projecten ondersteunen we? Prioriteiten: Kerkplanting en ondersteuning Kerkelijk opbouwwerk en theologische training Ontwikkelingshulp."— Transcript van de presentatie:

1 Hulp in Congo en Oeganda

2 Welke projecten ondersteunen we? Prioriteiten: Kerkplanting en ondersteuning Kerkelijk opbouwwerk en theologische training Ontwikkelingshulp Dfdlkjfdk Kjfldkjflkd Lkjflkdjf Kjlkfjdlkfj Lkjlkjfd lkjfd

3 Hulp voor jonge kerken in Congo

4 Congo: het evangelie via de radio In Congo zijn wegen moeilijk begaanbaar. Met een christelijk radioprogramma worden toch veel mensen bereikt!

5 Het Evangelie ook voor de Pygmeeën Congo: de Bijbel op mp3-speler Door verspreiding van opwindbare mp3-spelers kunnen de Pygmeeën dagelijks luisteren naar voorgelezen gedeeltes uit de bijbel.

6 Oeganda hulp aan missionaire kerken Oeganda: missionaire kerken

7 Er is veel evangelisatiewerk en er worden activiteiten georganiseerd voor vrouwen en kinderen Veel evangelisatiewerk en activiteiten voor kinderen en vrouwen

8 Hartelijk dank voor uw betrokkenheid


Download ppt "Hulp in Congo en Oeganda. Welke projecten ondersteunen we? Prioriteiten: Kerkplanting en ondersteuning Kerkelijk opbouwwerk en theologische training Ontwikkelingshulp."

Verwante presentaties


Ads door Google