De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel om maaltijden over te slaan en zo geld in te zamelen voor voedsel om de nood in India te verlichten. Zo’n 500 mensen gaven gehoor aan zijn oproep. “Dank u Heer, dat u in onze schoenen wilde lopen. Help ons onszelf te identificeren met de mensen in nood wanneer wij onze gaven en tienden aan u afstaan.”

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 14 maart 2015 Mensen kunnen niet overal komen, maar radiogolven wel. Adventist World Radio is een onmisbaar hulpmiddel in het bereiken van mensen. “Vader in de hemel, dank u voor vele middelen om het evangelie te verspreiden. Help ons om te doen wat wij kunnen om dit werk te ondersteunen.”

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 21 maart 2015 Hiram Edson en zijn vrouw verkochten na de grote teleurstelling van 1844 hun zilverwerk om het goede nieuws van Jezus hemelse werk en zijn aanstaande komst te kunnen blijven verkondigen. Zij brachten hoop aan mensen die alle hoop verloren hadden. “Dank u Jezus, voor de zegeningen die wij ontvangen. En dank u voor de hoop op uw spoedige komst.”

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 28 maart 2015 De adventkerk heeft vanaf haar oprichting tot nu een gestage groei gekend en is in staat om niet alleen het evangelie te verkondigen over de wereld, maar ook om gezondheidscentra en scholen te beheren. “Heer, dank u voor de mogelijkheden die u de kerk geboden heeft. Dank u dat wij mogen bijdragen aan het welslagen van al die activiteiten. Help ons om de wereld te blijven voorbereiden op uw komst.”


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel."

Verwante presentaties


Ads door Google