De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

U hebt het briefje vast ontvangen; de zendingscommissie vraagt om geld…

Verwante presentaties


Presentatie over: "U hebt het briefje vast ontvangen; de zendingscommissie vraagt om geld…"— Transcript van de presentatie:

1 U hebt het briefje vast ontvangen; de zendingscommissie vraagt om geld…

2 Waar geeft u nu geld voor ?

3 Wat wordt er met uw geld gedaan ?

4 Uw geld gaat niet alleen naar Marcel & Mintje, maar ook naar:

5 Onderwijs voor jonge Papoea’s Veel jonge Papoea’s kunnen alleen maar van vervolgonderwijs dromen. Een groot aantal Papoea’s leeft nog altijd onder de armoedegrens en geld voor vervolgonderwijs is er niet. Gereformeerde kerken op Papoea willen hun jongeren toch een kans geven en goed onderwijs bieden. Daarmee hopen ze de armoedespiraal te doorbreken en willen ze ook investeren in de toekomst van hun kerk.

6 Evangelie via de radio Docenten en studenten van de theologische hogeschool SETIA zenden elke week een christelijk radioprogramma uit in Jakarta.

7 Straatkinderen opvangen op Papoea In Wamena, op het Indonesische eiland Papoea, steunt u het werk onder straatkinderen. Ooit begonnen door een Nederlandse werker, nu onder leiding van de Papoea's zelf!

8 Landbouwprojecten Yakerrsum, Soemba De bevolking van het Indonesische eiland Soemba is arm. Het wegennet is niet optimaal, de landbouwgrond is op veel plekken onvruchtbaar, het is er warm en droog en regelmatig ruïneert een sprinkhanenplaag de oogst. Toch zitten bewoners niet bij de pakken neer. Met adviezen en hulp van de eigen landbouw – ontwikkelingsorganisatie Yakerrsum werken de Soembanezen aan hun toekomst.

9 Dit is nog maar een kleine greep van de projecten waar uw geld voor gebruikt wordt. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.deverrenaasten.nl.www.deverrenaasten.nl

10 U bijdrage helpt! Mogen we op u rekenen?


Download ppt "U hebt het briefje vast ontvangen; de zendingscommissie vraagt om geld…"

Verwante presentaties


Ads door Google