De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië"— Transcript van de presentatie:

1 Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië

2 In actie voor de allerarmsten
Wereldwijd leven miljoenen mensen in diepe armoede. Dorcas legt zich hier niet bij neer en werkt samen met lokale partnerorganisaties aan de ontwikkeling van mensen en hun gemeenschappen. Dorcas is een christelijke organisatie en laat zich inspireren door Mattheüs 25:31-46 uit de Bijbel: zorgen voor de armen en verdrukten. Met de hulp van tienduizenden actieve vrijwilligers en donateurs ondersteunen we structureel 177 projecten in 17 landen. Ook bij noodsituaties komen we in actie.

3 Mattheüs 25: 35 en 36 ‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten,
ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.’

4 Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië
In Roemenië leeft een groot deel van de bevolking in armoede. Veel kinderen gaan niet naar school, krijgen daardoor een achterstand en worden daarmee gepest.

5 Dorcas komt in actie Dorcas steunt het kinderprogramma van de partner organisatie Bethany Christian Centre. De kinderen krijgen onder andere aangeboden: huiswerkbegeleiding, lunches, sport en spel, naschoolse opvang, en trainingen in sociale en praktische vaardigheden. De ouders worden nauw bij de projecten betrokken.

6 Helpt u mee? Dorcas wil de levensomstandigheden van de mensen verbeteren en hun hoop op een betere toekomst geven. Helpt u mee? Kijk op voor meer informatie.

7 Kom ook in actie voor de allerarmsten! Kijk op www.dorcas.nl


Download ppt "Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië"

Verwante presentaties


Ads door Google