De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 3 februari 2013 Gezamenlijke dienst Prot. Gemeente Bussum Diaconaal project voor de Reformed Church of Tiszaszentimre in Hongarije. Thema van de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 3 februari 2013 Gezamenlijke dienst Prot. Gemeente Bussum Diaconaal project voor de Reformed Church of Tiszaszentimre in Hongarije. Thema van de."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 3 februari 2013 Gezamenlijke dienst Prot. Gemeente Bussum Diaconaal project voor de Reformed Church of Tiszaszentimre in Hongarije. Thema van de dienst: “Kijken met andere ogen” Mattheüs 25 vers 35 en 36

2 Want Ik had honger en u hebt Mij te eten gegeven; Ik had dorst en u hebt Mij te drinken gegeven; Ik was een vreemdeling en u hebt Mij gastvrij onthaald. Ik was naakt en u hebt Mij gekleed; Ik ben ziek geweest en u hebt Mij bezocht; Ik was in de gevangenis en u bent bij Mij gekomen.

3 Deze tekst staat in Hongarije centraal voor het diaconale werk in het “Diaconaal Centrum” en de omgeving van Tiszaszentimre. Het bloemwerk in de kleuren van de Hongaarse vlag beeldt de gemeente in Hongarije uit.

4 Aan de andere kant staan de vier wijk- gemeenten van de Protestantse Gemeente Bussum, samen in de Nederlandse kleuren met de wilgentakken als symbolische verbinding met de kerk van Tiszaszentimre

5 Laat de tekst van deze zondag ook centraal staan in ons diaconale project voor de Reformed Church of Tiszanzen- timre in Hongarije.

6 Al de vijf bloemstukken worden gedragen door twee handvormige bladeren. Deze staan symbool voor Gods handen die ons als gemeenten dragen en vervullen met Zijn Geest.

7 Wie leeft in zorg, in liefde voor het leven, wordt gaande weg gewaar dat naast hem medemensen zijn gegeven tot zegen voor elkaar.


Download ppt "Zondag 3 februari 2013 Gezamenlijke dienst Prot. Gemeente Bussum Diaconaal project voor de Reformed Church of Tiszaszentimre in Hongarije. Thema van de."

Verwante presentaties


Ads door Google