De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Www.dorcas.nl Ontwikkeling van kleine bedrijfjes in Moldavië.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Www.dorcas.nl Ontwikkeling van kleine bedrijfjes in Moldavië."— Transcript van de presentatie:

1 www.dorcas.nl Ontwikkeling van kleine bedrijfjes in Moldavië

2 www.dorcas.nl Wereldwijd leven miljoenen mensen in diepe armoede. Dorcas legt zich hier niet bij neer en werkt samen met lokale partnerorganisaties aan de ontwikkeling van mensen en hun gemeenschappen. Dorcas is een christelijke organisatie en laat zich inspireren door Mattheüs 25:31- 46 uit de Bijbel: zorgen voor de armen en verdrukten. Met de hulp van tienduizenden actieve vrijwilligers en donateurs ondersteunen we structureel 177 projecten in 17 landen. Ook bij noodsituaties komen we in actie. In actie voor de allerarmsten

3 www.dorcas.nl Mattheüs 25: 35 en 36 ‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.’

4 www.dorcas.nl Ontwikkeling van kleine bedrijfjes in Moldavië Moldavië is een van de armste landen van Europa. Met de werkgelegenheid is het slecht gesteld. Er is een groot gebrek aan kennis.

5 www.dorcas.nl Dorcas komt in actie Het doel van Dorcas is zorgen dat deelnemers inkomsten ontvangen uit een bedrijf dat is opgezet met een microkrediet. Ook zijn er trainingen op het gebied van ondernemerschap.

6 www.dorcas.nl Helpt u mee? Dorcas wil de levens- omstandigheden van de mensen verbeteren en hen zelfredzaam maken. Helpt u mee? Kijk op www.dorcas.nlwww.dorcas.nl voor meer informatie.

7 www.dorcas.nl Kom ook in actie voor de allerarmsten! Kijk op www.dorcas.nl


Download ppt "Www.dorcas.nl Ontwikkeling van kleine bedrijfjes in Moldavië."

Verwante presentaties


Ads door Google