De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tweede adventszondag 4 december 2011 Rechters 9: 15 Als jullie voor een koning kiezen die zich niet met de Eeuwige verbindt, dan is die koning als de doornstruik.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tweede adventszondag 4 december 2011 Rechters 9: 15 Als jullie voor een koning kiezen die zich niet met de Eeuwige verbindt, dan is die koning als de doornstruik."— Transcript van de presentatie:

1 Tweede adventszondag 4 december 2011 Rechters 9: 15 Als jullie voor een koning kiezen die zich niet met de Eeuwige verbindt, dan is die koning als de doornstruik. Zo’n koning zal je onderdrukken en je met zijn macht verteren.

2

3 De kleur groen drukt nieuw leven, hoop, toekomst en groeikracht uit.

4 In de Bijbel behoren olijf, vijg en wijnstok tot de gezegende vruchten die in Deuteronomium 8:8 gekoppeld worden aan het goede land waarin God ons thuis wil brengen.

5 De olijf zorgt voor olie en daarmee voor licht.

6 De wijnstok zorgt voor sap dat door de gisting eveneens bewaard kan worden en mensen vrolijk maakt.

7 De vijg met zijn vele pitjes zorgt voor zoete vruchten die in de zon gedroogd kunnen worden en bewaard als voedsel.

8 Telkens opnieuw worden we uitgenodigd vrucht te dragen, om ons leven zo in te richten dat de aarde als Gods schepping er beter van wordt. Niemand leeft voor zichzelf…

9


Download ppt "Tweede adventszondag 4 december 2011 Rechters 9: 15 Als jullie voor een koning kiezen die zich niet met de Eeuwige verbindt, dan is die koning als de doornstruik."

Verwante presentaties


Ads door Google