De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Goede voornemens Judas : 20-23. Als het anders loopt Een positieve preek? Een positieve preek? Een stevige waarschuwing! Een stevige waarschuwing! Goede.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Goede voornemens Judas : 20-23. Als het anders loopt Een positieve preek? Een positieve preek? Een stevige waarschuwing! Een stevige waarschuwing! Goede."— Transcript van de presentatie:

1 Goede voornemens Judas : 20-23

2 Als het anders loopt Een positieve preek? Een positieve preek? Een stevige waarschuwing! Een stevige waarschuwing! Goede start is geen garantie Goede start is geen garantie Mensen van Israël Mensen van Israël Engelen die ontrouw werden Engelen die ontrouw werden Strijden voor het geloof Strijden voor het geloof Samen als kerk: verder met “redding” en “geloof” Samen als kerk: verder met “redding” en “geloof”

3 IJzersterk kwartet 1)Leven bouwen op het geloof: terug naar de basis 2)Bidden in de Heilige Geest: luchtbrug naar God 3)Vasthouden aan Gods liefde: steeds weer nieuw 4)Uitzien naar Christus’ barmhartigheid: alleen maar goeds te verwachten

4 Klap op de vuurpijl “Ontferm u over wie twijfelen …” “Ontferm u over wie twijfelen …” Zorgen voor de gevaarlijke binnensluipers! Zorgen voor de gevaarlijke binnensluipers! Spelen met vuur … en toch: uit het vuur redden! Spelen met vuur … en toch: uit het vuur redden! Stevig verbonden aan Gods liefde, en elkaar daar bij houden Stevig verbonden aan Gods liefde, en elkaar daar bij houden

5 Gods grote voornemen Wat komt ervan terecht? Wat komt ervan terecht? Gods goede voornemen draagt onze voornemens Gods goede voornemen draagt onze voornemens Vers 24 “De enige God, die de macht heeft hen (i.p.v. u) voor struikelen te behoeden” Vers 24 “De enige God, die de macht heeft hen (i.p.v. u) voor struikelen te behoeden” Brandhout, twijfelgevallen: God wil ze redden Brandhout, twijfelgevallen: God wil ze redden Alle eer aan Hem! Alle eer aan Hem!


Download ppt "Goede voornemens Judas : 20-23. Als het anders loopt Een positieve preek? Een positieve preek? Een stevige waarschuwing! Een stevige waarschuwing! Goede."

Verwante presentaties


Ads door Google