De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1e ADAM 2e ADAM X JEZUS X.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1e ADAM 2e ADAM X JEZUS X."— Transcript van de presentatie:

1 1e ADAM e ADAM X JEZUS X

2 Efeziërs 4:21-24 “U hebt toch over hem gehoord, u hebt toch onderricht over hem gekregen? Door Jezus wordt duidelijk dat u: uw vroegere levenswandel moet opgeven en de oude mens, die te gronde gaat aan bedrieglijke begeerten, moet afleggen, dat uw geest en uw denken voortdurend vernieuwd moeten worden en dat u de nieuwe mens moet aantrekken, die naar Gods wil geschapen is in waarachtige rechtvaardigheid en heiligheid.”

3 Jakobus 2:20-23 “Hij zegt van Abraham: … wilt u het bewijs dat geloof zonder daden nutteloos is? Werd het onze voorvader Abraham niet als een rechtvaardige daad toegerekend dat hij zijn zoon Isaak op het altaar wilde offeren? U ziet hoe geloof en handelen daar hand in hand gaan, en hoe het geloof vervolmaakt wordt door daden.”

4 Jakobus 2:24,26 “U ziet dus dat iemand rechtvaardig wordt verklaard om wat hij doet, en niet alleen om zijn geloof. …..” “Zoals het lichaam dood is zonder de ziel, zo is ook geloof zonder daden dood."

5 Mattheüs 19:16,17 Nu kwam er iemand naar Jezus toe met de vraag: ‘Meester, wat voor goeds moet ik doen om het eeuwige leven te verwerven?’ Hij antwoordde: ‘Waarom vraag je me naar het goede? Er is er maar Eén die goed is. Als je het leven wilt binnengaan, houd je dan aan Zijn geboden.’


Download ppt "1e ADAM 2e ADAM X JEZUS X."

Verwante presentaties


Ads door Google