De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

2010 - Moed. Jozua 1 Het geschiedde na de dood van Mozes, de knecht des Heren, dat de Here tot Jozua, de zoon van Nun, de dienaar van Mozes,

Verwante presentaties


Presentatie over: "2010 - Moed. Jozua 1 Het geschiedde na de dood van Mozes, de knecht des Heren, dat de Here tot Jozua, de zoon van Nun, de dienaar van Mozes,"— Transcript van de presentatie:

1 2010 - Moed

2

3

4

5

6

7 Jozua 1 Het geschiedde na de dood van Mozes, de knecht des Heren, dat de Here tot Jozua, de zoon van Nun, de dienaar van Mozes, zeide:...

8 Jozua 1 Mijn knecht Mozes is gestorven; welnu, maak u gereed, trek over de Jordaan hier, gij en dit gehele volk, naar het land, dat Ik hun, de Israëlieten, geven zal.

9

10

11 Jozua 1 Wees sterk en moedig, want gij zult dit volk het land doen beërven, dat Ik hun vaderen gezworen heb hun te zullen geven.

12 Exodus 23 Ik zal hen niet in een jaar voor u uit verdrijven, opdat het land geen woestenij worde en het wild gedierte u niet te veel worde. Langzamerhand zal ik hen voor u uit verdrijven, totdat gij zo vruchtbaar wordt, dat gij het land in bezit kunt nemen.

13 2011 - Wensen Daar is moed voor nodig…

14

15

16

17 Context Verblijdt u in de Heer te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u! De GEVER liefhebben boven de gaven! Laat uw vriendelijkheid alle mensen bekend zijn. De Here is nabij. DAT mag iedereen zien en merken, jij wandelt met de Heer

18 Opdracht Wees in geen ding bezorgd, laten bij alles uw wensen door – gebed en smeking – met dankzegging bekend worden bij God.

19 Belofte En de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, zal uw harten en uw gedachten behoeden in Christus Jezus.

20


Download ppt "2010 - Moed. Jozua 1 Het geschiedde na de dood van Mozes, de knecht des Heren, dat de Here tot Jozua, de zoon van Nun, de dienaar van Mozes,"

Verwante presentaties


Ads door Google