De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Workshop Beeld beschouwen Naar aanleiding van de illustraties van Marit Törnqvist Door: Eline Stalman.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Workshop Beeld beschouwen Naar aanleiding van de illustraties van Marit Törnqvist Door: Eline Stalman."— Transcript van de presentatie:

1 Workshop Beeld beschouwen Naar aanleiding van de illustraties van Marit Törnqvist Door: Eline Stalman

2

3

4 Uit: Ik blijf altijd bij je

5 Marit Törnqvist

6

7 Beeld beschouwen Door naar kunstwerken te kijken en er samen over te praten, probeer je woorden te geven aan wat je ziet en ervaart. Je gaat op zoek naar de betekenis: Wat is het dat maakt dat ik bijvoorbeeld om die illustratie moet lachen of dat het me verdrietig maakt? Praten over kunstwerken helpt om grip te krijgen op dat proces van betekenis geven en door met elkaar over ervaringen en interpretaties te communiceren, worden die betekenissen steeds rijker.

8 In een beschouwingsgesprek reflecteer je met eigen werk, dat van hun groepsgenoten en van kunstenaars. Je gaat hierbij in op de mogelijke betekenissen in relatie tot het gebruik van beeldaspecten materialen of technieken

9

10 Vijf Kernvragen: 1 Wat is je eerste indruk? 2 Wat zie je precies? 3 Wat betekent het, denk je? 4 Hoe weet je dat? 5 Wat vind je ervan? ?

11

12

13

14

15 Anton Pieck museum, Hattem 8 mei 2014 - 1 oktober 2014 Centrale Bibliotheek, Rotterdam vanaf 5 oktober 2014 Tentoonstelling in Schunck, Heerlen 20 oktober – januari 2015 Groningen Polare 4 oktober 15.30 - 17.00


Download ppt "Workshop Beeld beschouwen Naar aanleiding van de illustraties van Marit Törnqvist Door: Eline Stalman."

Verwante presentaties


Ads door Google