De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding."— Transcript van de presentatie:

1 Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Dinsdag 8 februari & Woensdag 9 februari

2 Lutske de Roos Hey ik ben Lutske. Ik zit al 4 jaar op het AOC. Ik heb bloemschikken gekozen om het het een leuk vak is.

3 Aukje de Vries Hey ik ben Aukje de Vries en ik zit nu al 2 Jaar op het AOC. Ik heb bloemschikken gekozen omdat het mij een erg leuk vak leek.

4 Wat is onze opdracht? De opdracht die wij kregen voor bloemschikken gaat over kleren ontwerpen en maken van verpakkingsmaterialen. We hebben er vanaf 17 januari aan kunnen werken tot 8 februari en ons resultaat is geweldig geworden.

5 Wie deed er wat? Lutske: Aukje: Het topje maken van cellofaan
Foto’s maken Ontwerp rok maken Paspoppen zoeken. Rozen in jurk zetten Jurk presenteren Aukje: De rok maken van cellofaan Foto’s maken powerPoint presentatie gemaakt Rozen in jurk zetten Het begeleiden met presenteren. Vertellen bij het presenteren

6

7

8 Tijdsplanning: Week 1 17 tot 21 januari:
Voorbereiden, ontwerp kleding Kiezen wat we maken (jurk) Jurk van cellofaan maken Foto’s maken Poppen zoeken Week 2 24 tot 28 januari Handboeket uitzoeken Bloemen uitzoeken Poppen uitzoeken en proberen laten brengen op school In elkaar zetten jurk Week 3 31 tot 4 januari/februari PowerPoint presentatie maken Informatie bij elkaar doen Foto’s maken Week 4 7 en 8 februari Verse bloemen in cellofaan maken en afmaken Het toneel opbouwen. Poppen door de school zetten

9 1

10 Dit is onze leraar. Dhr. R Postma
Meneer postma is geeft nog maar 3 jaar les op t Aoc Sneek. Hij geeft bloemschikken aan de leerlingen van de 3e en 4e klassers. Hij heeft altijd wel een oplossing als wij in de knoei zitten met onze opdrachten.

11 Dit is Men. Buurman Meneer buurman geeft les aan de leerlingen van pas groen en lwt hij geeft al 27 jaar les op het Aoc te Sneek. Hij geeft niet alleen bloemschikken maar ook andere vakken.

12 Dit zijn schetsen die we hebben gemaakt en ingescant hebben.

13 Hier zijn wij druk bezig met onze jurk.

14 Hoe is de modeshow verlopen?
Op dinsdag 8 en woensdag 9 februari hadden wij met zijn allen de bloemenmodeshow. Dit was natuurlijk allemaal wel spannend. De eerste show hadden we voor de ouders. Het ging niet echt zoals ik had verwacht hoe het toen ging maar dat kwam ook omdat we het toen voor de eerste keer echt deden. Toen we voor de leerlingen mochten ging het allemaal goed gelukkig maar. De woensdags ging nog beter omdat we toen wisten hoe het allemaal ging. We hebben ook positieve reacties gehoord van de leerlingen/ouders.

15 Dit is Aukje met de jurk aan

16 Dit is lutske in de jurk

17 Enquête Voor alle leerlingen die langs kwamen van de basisscholen hadden wij een enquête gemaakt over de bloemenshow. We hebben nu 142 enquêtes terug gekregen en hebben er 4 uitgetrokken de winnende leerlingen zijn: Sytske Visser uit Itens Maryn Wijngaarden uit Sneek Johan Ykema uit Sneek Celesta Westerhijden uit Spannum De prijzen zijn: 1. Groot luxe boeket 2. Normaal boeket 3. Luxe Corsage 4. Corsage

18 Wat hebben we ervan geleerd?
We hebben geleerd hoe je met z’n allen alles moet organiseren. En hoe we het moeten aanpakken. Wij hebben nu ook geleerd hoe je cellofaan moet breien want dat wisten we nog niet en hoe je een leuke modeshow gaat lopen. We hebben de rozen in buisjes moeten doen ipv. Los erop zonder water anders waren ze binnen 24 uur dood. We hebben met z’n allen goed samengewerkt en dat is best wel moeilijk als de 1 niet ergens aan toe komt neemt de ander dat even over en dat is goed gebeurt. Presentatie gemaakt door: Aukje de Vries Klas 4.5 & Lutske de Roos Klas 4.4


Download ppt "Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding."

Verwante presentaties


Ads door Google