De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Breedband internet via de satelliet

Verwante presentaties


Presentatie over: "Breedband internet via de satelliet"— Transcript van de presentatie:

1 Breedband internet via de satelliet

2 Bewoners van buitengebieden
De tweeweg breedbanddienst via de Astra-satelliet is een ideale oplossing voor buitengebieden waar aanleg van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is. Maar ook voor recreatief en zakelijk gebruik biedt internet via de satelliet interessante mogelijkheden. Via de satelliet kunt u nu tot 20Mb/s downloaden. Daarmee is internet via de satelliet een zeer goed alternatief. Bewoners van buitengebieden Internet in het buitengebied is vaak beperkt beschikbaar. Slechte verbindingen via de telefoonlijnen of dure UMTS-verbindingen (als u al bereik heeft) zijn geen uitzondering. De oplossing is echter heel eenvoudig: internet via de satelliet. Nu de kosten van internet via de satelliet verder zullen dalen en er dankzij gebruik van Ka-Band capaciteit hogere internetsnelheden aangeboden kunnen worden, zijn bewoners van buitengebieden niet langer afhankelijk van trage internetverbindingen via ADSL of UMTS. Een kleine schotel is voldoende om ongestoord te kunnen surfen, video's bekijken, Skypen en en. Een groot voordeel is dat het netwerk al beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt genieten van een volwaardige internetverbinding. Met een kleine schotel en een router (met eventueel een WiFi modem) kunt u direct online zijn. De geboden snelheid is momenteel 20 Mb/s, ruim voldoende om video's te bekijken, te en en VoIP diensten te gebruiken.

3 Voor wie is internet via de satelliet nog meer schikt?

4 Maritiem Binnenvaartschippers doorkruisen vaak gebieden waar nauwelijk internetverbindingen beschikbaar zijn via UMTS. Daarnaast vervoeren rederijen hun vracht vaak naar het buitenland, waardoor de kosten voor het gebruik van internet via UMTS al snel in de papieren loopt. Door gebruik te maken van de satelliet kan op eenvoudige wijze kosten worden bespaard. Bovendien hebt u altijd, overal verbinding. Hulpdiensten Voor hulpdiensten zoals de brandweerkorpsen is internet via de Astra-satelliet een welkome aanvulling op bestaande communicatiemiddelen. Een groot aantal korpsen, zoals Haarlemmermeer en Zaanstad Waterland, gebruikt internet via de satelliet als aanvulling op de bestaande UMTS-lijnen. Dit biedt vooral uitkomst in gebieden zonder dekking of op momenten dat bestaande UMTS-lijnen overbezet zijn. Hiermee zijn ze altijd verzekerd van een internetverbinding met de meldkamer zodat calamiteitenbestrijding vlekkeloos blijft verlopen.

5 Agrarische sector Voor de agrarische sector biedt de snelheidsverhoging meer mogelijkheden om, zelfs in afgelegen gebieden, snel internet te gebruiken. Met name in de gebieden rond de Veluwe, maar ook in het oosten van het land langs de Duitse grens, zijn er vrijwel geen mogelijkheden voor breedband internet. Zakelijke markt Voor de ondernemer is internet via de satelliet de ideale back-up oplossing. Veel ondernemers zijn afhankelijk van een stabiele, snelle internetverbinding en voor hen heeft Astra een back-up mogelijkheid die altijd werkt. Bij een probleem met de vaste infrastructuur merkt de gebruiker niets en lopen alle applicaties en internetverbindingen automatisch door via de satelliet.

6 Recreatiemarkt Voor mensen met een caravan, camper, boot of tweede huis biedt de snelheidsverhoging van Astra Connect mogelijkheid om op vakantie van snel internet te genieten. Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos; mensen kunnen nu dus internet mee op reis nemen. Door de toename van mobiel dataverkeer met toepassingen als WhatsApp kunnen mobiele kosten op vakantie nog wel eens oplopen. Met internet via de satelliet kan eenvoudig een wifi-netwerk worden gemaakt rond de caravan of kan vanaf de boot contact worden gezocht met het thuisfront.

7 Aanbieder van internet via de schotel

8 Hardware Tooway luidt een nieuw tijdperk in op het gebied van breedband internet, zonder verrassingen of moeilijk te doorgronden software installaties. Een vriendelijk gebruikersgemak maakt het een 'plug-and-play’ systeem, waarmee Tooway de ongecompliceerde weg naar breedband is! Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Tooway internetverbinding is het aan te raden om de installatie van de Tooway hardware te laten uitvoeren door een gekwalificeerde installateur. Enkel met de juiste meetapparatuur kan de schotel optimaal uitgericht worden en zult u de hoogste kwaliteit uit uw verbinding kunnen halen. Indien u toch de voorkeur geeft aan het zelf installeren van de hardware, verhuren en verkopen wij de benodigde meetapparatuur. Meld u aan via 'Nieuwsbrief en meer' en u vindt de uitgebreide installatie handleiding, welke u stap voor stap door de installatie van de Tooway hardware leidt. Tevens vindt u op deze pagina het formulier om de benodigde meetapparatuur te huren. Indien u de benodigde meetapparatuur wenst aan te schaffen, kan dit via onze webshop. Een overzicht van onze gekwalificeerde installateurs is te vinden op onze pagina 'verkooppunten'.

9 Tooway KA-SAT: Gebruik maken van Tooway is zo simpel als iets. Alles wat u nodig heeft is een compact modem, welke goed past tussen u andere technologische hardware en een satelliet schotel welke buiten uw woning wordt geplaatst. De schotel wordt middels een muurbeugel aan uw woning gemonteerd, dan wel middels een tegelstatief in uw tuin geplaatst. De hardware wordt u als complete kit aangeboden, bestaande uit de volgende producten en diensten: - Tooway KA schotel 70 cm - Tooway KA modem - Tooway KA BUC/LNB - 25 meter kabel, inclusief PPC connectors + F-schroef connector           (slechts 1 kabel nodig voor zowel zenden en ontvangen) - 2 Jaar garantie op de hardware - 1 adres

10

11 Praktische uitvoering

12 Tooway KA hardware incl. BTW Activatie kosten incl. BTW
Prijzen Tooway hardware U kunt u als eindgebruiker een keuze maken uit 2 verschillende contractperioden, te weten; - Contractperiode  <12 maanden (let op, de minimale contractperiode van 3 maanden is alleen voor een B2B contract. ) - Contractperiode 12 maanden Partikulier B2B B2B extreem. 120cm schotel, modem met koeling en 4 Ghz BUC/LNB B2B fully automatic KA-sat antenna system.  Dawson GC  Zero 70 K Tooway KA hardware incl. BTW € 600 € 1400 € 18175    Activatie kosten incl. BTW € 50 * Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief installatiekosten. Bij de aanschaf van de hardware en het afsluiten van het abonnement betaald u als klant de activatie kosten, 1 maand borg voor het gekozen abonnement, 1 maand vooruitbetaling voor het gekozen abonnement en de lopende (volledige) maand voor het gekozen abonnement rechtstreeks aan uw dealer. Let op, indien het abonnement wordt afgesloten op bijvoorbeeld de 14e dag van de maand, zal het contract aflopen op de 13e dag van de laatste maand van de contractperiode, enz.

13 Voorbeeld: U wenst een abonnement af te sluiten voor Tooway KA-Satelliet van 12 maanden en kiest voor het Tooway 10 abonnement. Dit houdt in dat u als klant het volgende aan uw dealer betaald: € 600 incl. BTW voor de benodigde hardware ( 12 maand abo ) € 50 incl. BTW voor de activatie van het Tooway modem € 32,50 incl. BTW borg* voor het gekozen abonnement € 32,50 incl. BTW vooruitbetaling voor het gekozen abonnement € 32,50 incl. BTW voor de lopende maand voor het gekozen abonnement Totaal: € 747,50 incl. BTW ( Exclusief installatiekosten en bevestigingsmateriaal ).


Download ppt "Breedband internet via de satelliet"

Verwante presentaties


Ads door Google