De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen met de grote namen zoals: Creative en Philips. Wij houden ons bezig met het produceren van geluidssystemen en de bijbehorende accessoires. Wij streven naar vernieuwende gebruiksvriendelijke producten. Zodat veel mensen voor onze producten zullen kiezen.

3 Organisatieschema

4 Blok Soundsystems Voor al uw producten op het gebied van geluid. Wij zijn gespecialiseerd in:  Geluidskaarten.  Speakersets (eerste bedrijf met draadloze speakersets).  Doe-het-zelf pakketten om uw bestaande speakersets draadloos te maken.

5 Waarom kiezen voor onze producten? • Goede kwaliteit prijs verhouding. • Producten levenslang garantie. • Gratis helpdesk (24 uur, 7 dagen in de week). • Handleiding in alle talen. • Producten ingebouwd met driversoftware, zodat ze op elk besturingsysteem volledig plug&play zijn.

6 Het Probleem Uit ervaring weten wij dat veel mensen problemen hebben, met te veel bedrading bij het bevestigen en installeren van speakersets (en dan in het bijzonder surroundsets). Wij hebben hiervoor een aantal oplossingen ontwikkeld. Dit zijn:  Geluidskaarten met infrarood ontvangers en zenders.  Speakersets met infrarood ontvangers en zenders zodat ze bij de vorige beschreven geluidskaarten kunnen worden gebruikt.(tevens werkend op zonne-energie zodat er ook geen stroomdraad hoeft te worden bevestigd).  ook verkopen wij doe-het-zelf pakketten om bestaande speakersets om te bouwen tot draadloze speakersets.

7 Onze Geluidskaarten Onze geluidskaarten zijn verkrijgbaar in verschillende interfaces. Dit zijn:  AGP( Compatible met AGP 2, 4, en 6)  PCI  ISA  En op de wat nieuwere moederborden On-board.  Ook hebben wij een extern kastje(aan te sluiten op USB of firewire, met een ingebouwde geluidskaart.

8 Voordelen van onze geluidskaarten Onze geluidskaarten zijn voorzien van de door Blok Soundsystems nieuw ontwikkelde infrarode ontvanger en zender, zodat je de nieuwe speakersets van Blok Soundsystems erbij kunt zetten, zodat je geen last meer hebt van veel bedrading dat vaak niet meer te overzien is. Het tweede voordeel is dat de drivers voor bijna alle besturingsystemen van deze geluidskaarten zijn meegebakken in een chip die tevens flashbaar is.

9 Hoe zien de Geluidskaarten eruit?

10 Wat kosten onze geluidskaarten? AGP kaarten250 euro PCI kaarten200 euro ISA kaarten150 euro Externe kaart aan te sluiten op USB of Firewire 350 euro

11 Onze Speakersets Onze Speakersets zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Dit zijn:  Stereo(zonder subwoofer).  Stereo(met Subwoofer)  3.1 surround  5.1 surround  6.1 surround

12 Voordelen van onze speakersets Onze speakersets zijn voorzien van de door Blok Soundsystems nieuw ontwikkelde infrarode ontvanger, zodat deze de signalen van de geluidskaarten kunnen ontvangen en kunnen weergeven in geluid. Hierdoor heb je geen last meer van onnodige bedradingen. Tevens zijn de boxen voorzien van zonnecollectoren, zodat u ook geen stroomdraden hoeft te bevestigen.

13 Hoe zien de speakersets eruit? 3.1 surround speakerset

14 Wat kosten onze speakersets? Stereo(zonder subwoofer 50 euro Stereo(met subwoofer 100 euro 3.1 surround200 euro 5.1 surround300 euro 6.1 surround350 euro

15 Onze doe-het-zelf pakketten om u bestaande speakerset draadloos te maken Deze doe-het-zelfpakketten bevatten het volgende:  Een PCI, AGP, of ISA geluidskaart van Blok Soundsystems.  vanaf 2 t/m 7 infrarode ontvangers om in u bestaande speakers te monteren.

16 Voordelen van deze doe-het-zelf pakketten Na ombouwen van u speakerset geen last meer van bedradingen. Nadelen van deze doe-het-zelf pakketten Het is niet gemakkelijk om de infraroodontvangers in u bestaande speakers te bouwen. En ten tweede zitten in deze speakers geen zonnecollectors, dus heeft u nog wel stroomdraden nodig om u speakers van stroom te voorzien. (Afbeelding nog niet beschikbaar)

17 Wat kosten onze doe-het-zelf pakketten? Doe-het-pakket(met 2 infrarode ontvangers 100 euro Doe-het-pakket(met 3 infrarode ontvangers 120 euro Doe-het-pakket(met 4 infrarode ontvangers 140 euro Doe-het-pakket(met 5 infrarode ontvangers 160 euro Doe-het-pakket(met 6 infrarode ontvangers 180 euro Doe-het-pakket(met 7 infrarode ontvangers 200 euro

18 Samenvatting Ik hoop dat Blok Soundsystems u heeft afgeholpen met de problemen van u vele bedrading die niet te overzien waren. Mocht u nog vragen of suggestie hebben mail dan naar het volgende adres: info@bloksoundsystems.kickme.toinfo@bloksoundsystems.kickme.to Of u kunt natuurlijk ook de helpdesk benaderen: 0800-123456 En neemt u gaarne eens een kijkje op: http://bloksoundsystems.kickme.to/

19 Video met geluid om u speakerset te testen en af te stellen


Download ppt "Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen."

Verwante presentaties


Ads door Google