De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vragenhalfuur raadsvergadering 18 november 2014. IndienerOnderwerpPortefeuillehouder PvdA/GroenLinksDKA en Triple EVan de Wiel 1.In de RIB wordt de verwachting.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vragenhalfuur raadsvergadering 18 november 2014. IndienerOnderwerpPortefeuillehouder PvdA/GroenLinksDKA en Triple EVan de Wiel 1.In de RIB wordt de verwachting."— Transcript van de presentatie:

1 Vragenhalfuur raadsvergadering 18 november 2014

2 IndienerOnderwerpPortefeuillehouder PvdA/GroenLinksDKA en Triple EVan de Wiel 1.In de RIB wordt de verwachting uitgesproken dat er ‘nog deze week’ een nader geconcretiseerd plan wordt ingediend door de heer Tom Bade van Triple E. Is er inderdaad ‘deze week’ door Triple E een concreet plan ingediend? 2.Kunt u al iets zeggen over de inhoud van dit plan? Houdt het plan mogelijk een versterking van de financiële basis in? 3.Houdt u er rekening mee dat na het failliet gaan van één van de BV’s onder de koepel Triple E ook de BV waar De Kleine Aarde in zit, eenzelfde toekomst te wachten staat? Wat gaat u in dat geval doen?

3 IndienerOnderwerpPortefeuillehouder BalansDKA en Triple EVan de Wiel Van der Zanden 1.Is er tot op heden 1 cent betaald door Triple E? 2.Is er een concrete betalingsafspraak gemaakt met Tom Bade over de achterstallige huur welke op 1 december reeds € 55.000,= bedraagt? 3.Is er intussen een bankgarantie bedongen bij Triple E of bij de holding Triple Me? 4.Is er beslag gelegd op bezittingen van Triple E of van de holding Triple Me ten bedrage van de huurachterstand? 5.Waarom past U willekeur toe in dit dossier? Of krijgen onze burgers voortaan ook een betalingstermijn van 11 maanden? 6.Heeft U al concrete toezeggingen gedaan over de toekomstige plannen van Tom Bade op De Kleine Aarde en over een eventuele kwijtschelding van de volledige jaarhuur?

4 IndienerOnderwerpPortefeuillehouder CDAMIKLestrade 1.Wat is de status van MIK? 2.Wat zijn de consequenties voor personeel en cursisten? 3.Wat is de toekomst voor cultuur- en muziekonderwijs in Boxtel? 4.Worden bezuinigingen bij bovengemeentelijke voorzieningen (zoals bibliotheek en MIK) tussen de gemeenten afgestemd? Nu wordt Boxtel ook de dupe van bezuinigingen bij andere gemeenten.

5 IndienerOnderwerpPortefeuillehouder Balans Communicatie sluiten Lestrade Vosbibliotheek Liempde 1.Heeft vooraf over dit collegebesluit de gebruikelijke communicatie met betrokkenen c.q. belanghebbenden plaatsgevonden? 2.Waarom heeft U de bezuiniging op de subsidie voor de bieb niet onderdeel laten zijn van de integrale bezuinigingsopdracht, waardoor burgers in de gelegenheid waren hun mening te geven over een eventuele sluiting van de bieb in Liempde? 3.Kunt en wilt u nog iets ondernemen om de bieb in Liempde te behouden?


Download ppt "Vragenhalfuur raadsvergadering 18 november 2014. IndienerOnderwerpPortefeuillehouder PvdA/GroenLinksDKA en Triple EVan de Wiel 1.In de RIB wordt de verwachting."

Verwante presentaties


Ads door Google