De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doel Het serviceteam bestaat uit een aantal vrijwilligers die graag hun medemensen willen helpen met een klusje. Zij willen graag de handen en voeten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doel Het serviceteam bestaat uit een aantal vrijwilligers die graag hun medemensen willen helpen met een klusje. Zij willen graag de handen en voeten."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5 Doel Het serviceteam bestaat uit een aantal vrijwilligers die graag hun medemensen willen helpen met een klusje. Zij willen graag de handen en voeten van de Here Jezus zijn in praktische zin. Het serviceteam valt onder de diaconie en zorg (Eugenie van der Schee en Jacob Folkerts).

6 Welke klusjes? Denk aan: Hulp bieden bij tuinieren. Computerhulp (bijv. het opstarten van eigen websites, programma’s maken). Klusjes in en om het huis, bijvoorbeeld: - een lamp ophangen - kasten in elkaar zetten - licht loodgieterswerk - verven, behangen - band plakken… enz.

7 Welke klusjes? Seniorenhulp (kamer opknappen, klemmende deuren herstellen). Hulp bieden bij een verhuizing. Jeugdhulp (jongeren die bijles willen hebben in verschillende exacte vakken).

8 Wanneer kan een beroep worden gedaan op het serviceteam? Als men niet in staat is: professionele hulp in te huren. om gezondheidsredenen zelf een project aan te pakken. praktische hulp van familie of kennissen te krijgen. praktische (en/of financiële) hulp van de eigen huiskring te krijgen.

9 Bij wie moet je zijn? Hulpvragen kunnen ingediend worden bij de teamleiders van het serviceteam: Wytze en Marjan Weistra Telefoon 0252 – 34 11 64 E-mail: wymar@planet.nlwymar@planet.nl

10 Let wel… Het serviceteam bestaat uit vrijwilligers, die bereid zijn in voorkomende situaties te helpen, zonder dat hier een financiële vergoeding tegenover staat. De materiaalkosten zijn voor eigen rekening. We willen als Lichaam van Christus elkaar graag helpen waar dat nodig is. We zijn geen professionals, maar graag bereid u/jou te helpen naar beste kunnen; dit vraagt begrip van onze en uw kant.

11

12 Timmeren, verven, behangen, licht loodgieterswerk

13

14

15 Iets voor jou? Vind jij het ook leuk om mensen te helpen met diverse klusjes, sluit je dan aan bij het serviceteam! We kunnen jouw hulp heel goed gebruiken! Als je je opgeeft, krijg je een aanmeldingsbrief waarin je kunt aangeven wat jouw ‘specialiteit’ is. Het is ook een mooie gelegenheid om andere mensen te leren kennen in deze gemeente. Geef je op bij: Wytze en Marjan Weistra Telefoon 0252 – 34 11 64 E-mail: wymar@planet.nlwymar@planet.nl


Download ppt "Doel Het serviceteam bestaat uit een aantal vrijwilligers die graag hun medemensen willen helpen met een klusje. Zij willen graag de handen en voeten."

Verwante presentaties


Ads door Google