De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Sint-Gillisschool “Ieder kind zijn eigenheid”.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Sint-Gillisschool “Ieder kind zijn eigenheid”."— Transcript van de presentatie:

1 De Sint-Gillisschool “Ieder kind zijn eigenheid”

2 Een Nederlandstalige school Het is geen toeval dat uw kind in een Nederlandstalige school is ingeschreven. U koos ervoor. Daarom zullen de ouders meewerken om Nederlands te spreken. Daarom zal alle informatie in het Nederlands zijn. De voetaal van de oudercontacten is ook het Nederlands.

3 Een katholieke school De inspiratiebron van ons opvoedingsproject is Jezus Christus. Onze school staat open voor andere culturen, andere religies en andere leefpatronen. Daarom zullen alle leerlingen actief deelnemen aan de godsdienstlessen en de vieringen.

4 Een leefgemeenschap Daarom willen wij aan iedereen gelijke kansen bieden. Daarom houden wij rekening met de ontwikkeling van de totale persoon: hart, hoofd en handen. Daarom helpen de leerkrachten de leerlingen opgroeien tot zelfstandige kinderen.

5 Een zorgbrede school Daarom komen wij tegemoet aan de specifieke noden en problemen van de kinderen door een gedifferentieerde aanpak en een individuele begeleiding. Daarom zal, in samenspraak met het CLB, de ouders en de leerkrachten gezocht worden naar een optimale oplossing voor de zorgkindjes.

6 Een gemotiveerd team

7 De Sint-Gillisschool Directeur: Linda De Dobbeleer Montenegrostraat 21 1060 Brussel 02/538 06 28


Download ppt "De Sint-Gillisschool “Ieder kind zijn eigenheid”."

Verwante presentaties


Ads door Google